Nyheder23. august 2023

Efter kæmpe succes: Novo Nordisk indgår aftale om slankemidlet Wegovy

Novo Nordisk har haft svært ved at følge med i produktionen af Wegovy. Derfor har virksomheden ifølge Reuters indgået en aftale med et amerikansk firma om at producere det efterspurgte slankemiddel
FILE PHOTO: FILE PHOTO: A selection of injector pens for the Wegovy weight loss drug are shown in this photo illustration in Chicago, Illinois, U.S., March 31, 2023. REUTERS/Jim Vondruska/Illustration/File Photo/File Photo
 Foto: Jim Vondruska/Reuters/Ritzau Scanpix

Novo Nordisk har så stor succes med slankemidlet Wegovy, at det er svært for produktionen at følge med efterspørgslen.

Men det kan der være fundet en løsning på nu. Nyhedsbureauet Reuters erfarer i hvert fald, at Novo har indgået en aftale med den amerikanske virksomhed Thermo Fisher om kontraktfremstilling af Wegovy.

Den unavngivne kilde mener endda at vide, at produktionen allerede er i fuld gang på Thermo Fishers anlæg i byen Greenville i delstaten North Carolina.

Allerede i maj fortalte Novos finansdirektør, Karsten Munk Knudsen, at man havde indgået en aftale med en amerikansk producent uden dog at sætte navn på.

Novo Nordisk har ikke villet kommentere historien over for Reuters.

Novo Nordisk har allerede en aftale om kontraktfremstilling af Wegovy på en fabrik i Bruxelles med virksomheden Catalent.

Sponsoreret indhold