Nyheder7. februar 2014

Efter hed sex: Laura fortryder Paradise-knald

Har det ikke godt med sex for rullende kameraer
Af af
Kasper og Laura har haft hed sex - og dét fortryder Laura i dag
Kasper og Laura har haft hed sex - og dét fortryder Laura i dag
 Foto: Peter Grosen
Torsdag aften skete det, mange Paradise-fans havde ventet på: Den første omgang lagengymnastik blev dyrket på hotellet - og det var, som ventet, Kasper og Laura, der fordybede sig i hinanden.

Og selvom Laura længe har haft et godt øje til den kvindeglade Kasper, er hun i dag ikke så glad for, at de endte i seng sammen. Det fortæller hun til Realityportalen.dk:

- Allerede nu har jeg helt sikkert fortrudt. Hele Danmark kan se det, og det er jeg overhovedet ikke stolt af. Jeg ville ønske, at det aldrig var sket, siger Laura til Realityportalen.dk .

Til Realityportalen.dk forklarer Laura, hvor svært det er ikke at blive super tætte på det eksotiske hotel:

Læs også: Ups! Paradise-Kasper kom til at afsløre vinderen
- Det er svært, fordi man går op og ned af hinanden inde på hotellet. Følelserne sidder let uden på tøjet, og man bliver hurtigt glade for hinanden, siger Laura og understreger, at hun ville ønske, at det aldrig var sket.

Siden første dag på Paradise Hotel har Kasper bevist, at han er glad for piger og at han lever op til sit rygte som Ulven Peters lillebror. Og han skammer sig ikke over, at han har gjort det frække foran rullende kameraer:

Læs også: Endeligt! Så endte de i seng sammen

- Jeg havde gjort mig mange tanker om, hvad jeg ville gøre og ikke gøre på tv. Og lige det med sex har jeg det faktisk fint nok med. 'Paradise' er et miljø, hvor man flirter, så hjemmefra vidste jeg, at det nok godt kunne ske.

Sponsoreret indhold