Efter alvorlig ulykke: Tivoli aflyser revy

Bodil Jørgensen skulle have været på scenen i aften. Ulykken i morges betyder nok, at hun ikke kommer

Bodil Jørgensen skulle have været på scenen i aften. Ulykken i morges betyder nok, at hun ikke kommer

Foto: Kaspar Wenstrup og Dan MariegaardTidligt onsdag morgen kom den populære skuespillerinde Bodil Jørgensen alvorligt til skade under optagelserne til den nye Lille Per-film. Den traktor, som hun befandt sig på, væltede, og ved ulykken kom hun så alvorligt til skade, at hun blev hastet til hospitalet i Esbjerg. Omkring middag kom det så frem, at skuespillerinden er blevet overført til Odense Universitetshospital.

Det betyder nu, at aftenens Tam Tam-revy i Tivoli er aflyst - og at man nu er i gang med at finde en aflyser for den 53-årige skuespillerinde. Det bekræfter pressechef i Tivoli, Torben Plank, over for SE og HØR:

- Vi udsender senere en pressemeddelelse, men jeg kan sige, at vi aflyser i aften på grund af Bodils ulykke. Vi arbejder nu på en løsning og forventer, at Tam Tam-revyen igen spiller fra i morgen aften, men uden Bodil, siger Torben Plank til Se og HØR.

Alle i Tivoli er meget rystede over dagens ulykke, hvor Bodil Jørgensen kom alvorligt til skade.

- Vi er meget rystede og kede af det på Bodils vegne. Vores tanker går lige nu til hende. Dette er meget trist og ærgerligt - specielt for hende, siger Torben Plank, som ikke kender til skuespillerindens tilstand lige nu.

- Men jeg ved, at hun er indlagt.

Bodil Jørgensen skulle ellers omkring kl. 20.00 være hoppet på scenen sammen med en lang række andre populære skuespillere i revyen 'Tam Tam'.

De gæster, der har billetter til i aften, kan enten få rykket deres billet til en anden dato eller få pengene retur, oplyser Tivolis pressechef, Torben Plank.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen i ulykke: Her er politiets pressemeddelelse

LÆS OGSÅ: Efter ulykke på filmset: Skuespillere får krisehjælp

SE og HØR har også talt med Tam Tams instruktør, Joy-Maria Frederiksen, som også slår fast, at Tivoli nu er i fuldt gang med at finde en løsning oven på dagens triste nyhed:

- Og når vi ved mere, skal vi nok melde ud.

Bodil Jørgensen kom til skade tidligt onsdag morgen, da den traktor, hun befandt sig på, forulykkede i Sydjylland. Herefter blev den 53-årige skuespiller i al hast kørt på hospitalet i Esbjerg med det, som politiet kalder 'alvorlige kvæstelser'.

Foruden Bodil Jørgensen er Niels Olsen, Søs Egelind, Alexandre Willaume, Christiane Schaumburg-Müller, Pelle Emil Hebsgaard, Szhirley og Rikke Hvidbjerg en del af den populære revy.

Szhirley er efterfølgende sendt sine varmeste tanke til sin kollega i revyen:

- Sødeste Bodil. Vi tænker på dig og din familie og ønsker dig god og hurtig bedring, dit dejlige dejlige menneske..., skriver Szhirley blandt andet på Twitter.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close