Efter alvorlig sygdom: Villy sælger huset

Villy Søvndal sammen med konen Heidi

Villy Søvndal sammen med konen Heidi

Foto: Martin Høien
I oktober sidste år tog Villy Søvndals liv en dramatisk drejning. Han blev ramt af en blodprop i hjertet, der tvang den ellers så arbejdsglade udenrigsminister til at trække stikket og forlade det politiske liv. Fem dage efter Villy var blevet udskrevet ramte endnu en ulykke, da konen Heidi blev ramt af en utæt hovedpulsåre, som næsten kostede Villys 44-årige kone livet.

De lange sygdomsforløb i familien har nu betydet, at familien har valgt at sætte deres 174 kvadratmeter store patriciavilla i Agtrup ved Kolding til salg.

Det fortæller 62-årige Villy Søvndal til Kolding Ugeavis:

- Det er et hus med mange trapper, og da vi kun er min kone, hendes datter og mig, har vi ikke brug for så meget plads, fortæller den tidligere SF-formand til Ugeavisen og tilføjer:
Villy Søvndal foran sit 174 kvadratmeter store hus i Agtrup ved Kolding (Foto: Niels S. Andersen)
Den tidligere SF-formand blev ramt af en blodprop i hjertet 22. oktober - nu sætter han sit hus til salg (Foto: Niels S. Andersen)
Villy fyrer op i pejsen i hjemmet, han nu har sat til salg (Foto: Niels S. Andersen)


- Jeg kan ikke længere arbejde med 120 kilometer i timen, og i stedet er jeg gået i gang med at finde ud af, hvad jeg skal bruge tiden til. Jeg er allerede i gang med at hjælpe nogle firmaer i udlandet, og så vil vi gerne finde et sted på landet, hvor vi kan have en køkkenhave og nogle smådyr.

LÆS OGSÅ: Villy ramt af en blodprop

Så er du på udkig efter en stor villa i flere plan med masser af sikkerhed og endda to sikre rum til at gemme dig i? Og har du 3,6 millioner kroner at smide efter det? Ja, så er det måske nu, at du skal slå til og købe Villys villa.

Foruden 178 kvadratmeter fordelt på to plan, følger der også en stor kælder med og et anneks på 22 kvadratmeter.

Interesseret?

Så se mere til villaen her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close