Eddie Skoller: Mine børn hjalp mig gennem skilsmissen

Håret er ganske vist blevet hvidt, og krøllerne er ikke så store længere, men 71-årige Eddie Skoller er på toppen og udgiver nu sin selvbiografi. foto: Thomas Laursen

Håret er ganske vist blevet hvidt, og krøllerne er ikke så store længere, men 71-årige Eddie Skoller er på toppen og udgiver nu sin selvbiografi. foto: Thomas Laursen

Han har været gift tre gange og er blevet skilt tre gange. 
Men Eddie Skoller er ikke blevet skræmt væk fra ægteskabet, og en af Danmarks mest populære entertainere gennem tre årtier skal nu giftes med sin sjæleven og kærlighed gennem de seneste ni år, Dorrit Elmquist.
 
 
– Ægteskaberne har været tre dejlige kapitler i mit liv, som dog ikke er endt, som jeg havde håbet på. Derfor er der måske ikke den største succesrate for ægteskabet, når man er blevet skilt tredje gang. Men i modsætning til andre, som har oplevet at blive forladt, så har jeg ingen frygt for, at det skulle ske igen, fortæller Eddie Skoller til SE og HØR.
Med årtier bag sig som musiker, komiker, far og ægtemand fortæller Skoller i sin nye selvbiografi ærligt om alle sine succeser og op- og nedture. 
 
Fra 1990 til 2004 var Sissel Kyrkjebø kvinden i Eddies liv. (Foto: All Over)
 
En overraskelse
Igennem årene har entertainerens tre ægteskaber og skilsmisser fyldt meget i hans liv. 
Den 71-årige showbizstjerne var først gift med Pia Persson, anden gang med skuespilleren Lisbet Lundquist og tredje gang med sangerinden Sissel Kyrkjebø i 1990.
Da forholdet til Sissel pludselig gik i stykker i 2004, tog det hårdt på Eddie Skoller. 
– Hvis jeg skal sige det meget generaliseret, så var Pia og jeg for forskellige, Lisbeth og jeg var for ens, og vi gled fra hinanden. 
Men tredje gang, da kom det bag på mig. Da var der ikke sket den gensidige forståelse af, at nu var vi gledet fra hinanden. 
– Det kom som et chok, og jeg var rigtig langt nede. Der gik lang tid, hvor jeg ikke kunne forstå, at det skulle være sådan. Jeg havde dog fuld respekt for, at det måtte være sådan. 
 
 
Ingen bitterhed
– Man kan ikke tvinge et andet menneske til at elske en, og jeg er ikke bitter i dag – og var det heller ikke dengang. Der er ikke nogen, der har skylden, fortæller Skoller, der tog sig god tid til at komme til hægterne igen, efter forholdet til Sissel var forbi.
– Jeg brugte de første år til at tage mig af mine børn. Jeg kom videre ved hjælp af pigerne, som jeg var nødt til at tage mig af. De var jo på ingen måde skyldige i noget, og det var næsten det største nederlag for mig, at mine børn ikke skulle have deres forældre sammen. Det, at jeg havde børnene, og det, at jeg lagde så meget vægt på, at jeg måtte videre på en positiv måde, det hjalp mig, siger Eddie Skoller, der er far til de fem piger Trine, Malle, Marie og de yngste Ingrid og Sarah. 
– Jeg havde slet ingen ide om, hvordan jeg skulle komme videre, men mine mange gode venner hjalp mig. Det var også en kolossal støtte, siger entertaineren, der er venner med blandt andre Erik Brandt, Bent Fabricius-Bjerre og prins Henrik. 
For ni år siden var Eddie Skoller igen klar til kærlighed, og det var skæbnen, der førte ham sammen med Dorrit, som han snart skal giftes med. 
– Det er fantastisk dejligt at finde sin soulmate i en sen alder, og 4 er mit yndlingstal, smiler Eddie.
 
(Foto: Thomas Laursen)
– Jeg fortæller på en ærlig måde om mig selv, siger Eddie Skoller om sin bog ”Det er næsten som at ha’ været der selv”. 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close