Nyheder7. oktober 2011

Dunst-roser til von Trier

En smule lys i nazi-mørket for den danske mesterinstruktør
Kirsten Dunst fremhæver Lars von Trier som en glimrende instruktør blandt mange elendige
Kirsten Dunst fremhæver Lars von Trier som en glimrende instruktør blandt mange elendige
 Foto: All Over

Det har ikke været let at være Lars von Trier, siden instruktøren kom med nogle temmelig markante naziudtalelser under forårets filmfestival i Cannes.

Han har siden måttet forsvare sine ytringer over for verdenspressen, men efter ligefrem at være blevet sigtet i sagen, har den excentriske von Trier valgt ikke længere at udtale sig til medierne.

Læs også: Skovler penge ind trods naziudtalelser

Nu kan Ekstra Bladet så berette om en smule lys i mørket for von Trier i den ellers svære periode. I hvert fald er der masser af roser fra den amerikanske superstjerne Kirsten Dunst, der normalt ikke er så glad for instruktører.

- Jeg har følt mig som en marionetdukke på film, og det har virkelig frustreret mig og gjort mig sur, siger hun i et interview, hvor hun revser de mange instruktører, der har hundset rundt med hende.

Læs også: Det sagde han i Cannes

Undtagelsen er Lars von Trier, som 29-årige Dunst arbejdede sammen med i filmen Melancholia.

- Lars ser godt nok sig selv som en stor manipulator, men det er ikke sådan, han fremstår. De fleste af scenerne var improviserede, og han sagde ikke ret meget, lyder de rosende ord fra Kirsten Dunst, der har arbejdet under adskillige af de største amerikanske instruktører.

Sponsoreret indhold