Nyheder27. juni 2016

Havana vender hjem: Du kan være med til at tage imod dem

Se i artiklen, hvor du skal møde op, hvis du vil ønske besætningen velkommen hjem

Se billederne: Mikkel Beha sejler i fars fodspor

Theis og Emil vender hjem!

I tre år har de to brødre sejlet rundt på verdenshavene, og du har kunne følge med hjemme foran skærmen, for deres jordomsejling er nemlig blevet dokumenteret i "Kurs mod fjerne kyster", der har været sendt på TV2.

Siden vi så dem sidst, har de to brødre været og resten af besætningen på Havana været i Indonesien og Malaysia. Det kommer vi til at se, når fjerde sæson løber over skærmen til vinter.

Men nu er Havana næsten hjemme i København igen.

- Nu er vi så tæt på at være hjemme, som vi overhovedet kan komme. Vi er lige nået til Holland og har virkelig sat kursen hjemad nu, fortæller Emil fra Holland til TV2.

Det er den 15. juli kl. 12.00, at Havana atter lægger til kaj i København, og du kan være med til at ønske dem velkommen hjem.

Det eneste du skal gøre er at dukke op ved Toldboden i København. TV2.dk skriver at alle er velkomne, og at man skal være mere end velkommen til at tage et Dannebrogsflag med under armen.

Den er opfordring er hermed givet videre, og vi glæder os til at se de to drenge, når de til vinter atter toner frem på skærmen.

Se flere billeder fra Havana i galleriet

Sponsoreret indhold