Nyheder22. juni 2016

Dronningen vil ikke tale om sine ferieplaner

Mens prins Henrik nyder pensionstilværelsen, knokler dronnningen løs. Og hendes ferieplaner er hun ikke meget for at snakke om.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160621_rixen_askepot_6.jpg
 Foto: Maria Rixen

Mens Margrethe har knoklet rundt på Færøerne, har prins Henrik nydt livet som pensionist på vinslottet i Cayx i Frankrig.

Hvorvidt de to også får tid til at nyde sommeren sammen i Frankrig, er usikkert. I hvert fald var dronningen ikke meget for at snakke om sine ferieplaner, da hun tirsdag blev spurgt om, hvorvidt hun skulle til Frankrig og nyde sommeren med sin mand.

- Det har for det første slet ikke noget med Pantomimiteatret at gøre, så det tror jeg, vi lader ligge, sagde dronningen bestemt, da en journalist til pressemødet på Askepot i Tivoli forsøgte at dreje samtaleemnet hen på majestætens ferieplaner på Henriks vinslot.

I næste uge får parret dog mulighed for at nyde hinanden, da der ifølge kongehusets kalender er residensforlæggelse til Marselisborg Slot i Aarhus. Her er det dog prins Henrik, der må hoppe i arbejdstøjet. Han skal nemlig uddele to priser på havnen i Aarhus.

Men inden den 76-årige dronning vender snuden mod Aarhus og et gensyn med sin mand, skal hun lige et smut mere forbi Tivoli. Der er nemlig premiere på Askepot på Pantomimeteatret, og her vil dronningen være tilstede, da hun har stået for scenegrafien til stykket.

- Jeg har selvfølgelig premierenerver. Hvis ikke man havde det, ville man ikke være rigtig klog, grinede den kreative dronning på tirsdagens pressemøde.

[node:aller-related-content]

Se billeder af dronningen i galleriet herunder:

Bal hos dronningen på Christiansborg Slot 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_121.png

Sponsoreret indhold