Nyheder9. juli 2012

Dronningen: Millioner i den jyske muld

Margrethe har en formue ventende på sig i Jylland
Dronning Margrethe kan sagtens smile - hun har nemlig mange millioner liggende i det jyske.
Dronning Margrethe kan sagtens smile - hun har nemlig mange millioner liggende i det jyske.
 Foto: All Over

Hun bor gratis til leje på Amalienborg og Fredensborg, men det betyder ikke, at Margrethe ikke har millioner placeret i mursten.

Hun ejer nemlig både Marselisborg Slot og jagthytten i Trend i Nordjylland - og de to ejendomme er en mindre formue værd, skriver Ekstra Bladet i dag.

også: Dronningen har svamp

Ifølge den offentlige vurdering er Marselisborg Slot 37,5 millioner kr. værd, mens jagthytten står til 19,4 millioner kr.

Til sammen altså en formue på hele 56,9 millioner kr. placeret i jyske bygninger.

Læs også: Royalt chok: Dronningens trusser solgt

Imidlertid er det ikke helt billigt at drive sådan et par ejendomme. Marselisborg Slot skal opvarmes året rundt, selv om kongehuset kun sjældent bruger det. Og sidste år var der et underskud på 335.000 kr. i forbindelse med driften af jagthytten, på trods af ejendommens indtægter fra skovbrug.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c1e8c8a950264a509acabdeffddfcb1b.jpgMarselisborg Slot ligger lige syd for Aarhus og er 37,5 millioner kr. værd. (Foto: All Over)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/51027c5f3e32486e96041a2bcae06a09.jpgDronnings jagthytte ligger i Trend i Nordjylland og er 19,4 millioner kr. værd. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold