Nyheder21. juni 2016

Dronningen: Jeg har sommerfugle i maven

Selvom man er dronning kan man godt få nerver, når man skal præstere.

Dronningens 76-års fødselsdag

Lørdag er der premiere på Askepot i Tivolis Pantomimeteater. Og det giver dronning Margrethe Margrethe sved på panden. Hun har nemlig stået for scenografien til stykket.

- Jeg har selvfølgelig premierenerver. Hvis ikke man havde det, ville man ikke være rigtig klog. Jeg har altid sommerfugle i maven og rystende knæ og kolde fingre, men jeg tror nok det skal gå.

- Det er altid en spændende og sjovt at se, hvordan det man har tegnet ser ud. Når det kommer op, så man kan se, om man har ramt rigtigt, sagde dronning Margrethe.

Dronningen har i sit samarbjede med de andre kreative sjæle bag forestilling forsøgt at finde en gylden middelvej for det 1000 år gamle eventyr, så det hverken bliver for bloddryppende eller alt for romantisk.

For selvom dronningen er vokset op som prinsesse og altid har vidst, at hun en dag skulle være dronning, så var det ikke noget, der fik lille Margrethe til at klappe i hænderne.

- Som barn var jeg aldeles allergisk overfor tanken om at få en lyserød prinsessekjole på, fortalte dronningen til pressemødet.

Og så løftede dronningen også sløret for, at hun så småt er ved at få øjnene op for, hvad elektronik kan bruges til. For mens dronningen har lavet scnografien, så har sangerinden Oh Land stået for musiken, derfor skulle de to damer snakke sammen via skype.

- Vi har kun mødtes nogle ganske få gange, da hun har ventet barn, fået barn og boet i udlandet, så vi har mest set hinanden på skype. Det var min første gang på skype, afslørede den 76-årige majestæt.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold