Nyheder27. november 2008

Dronningen: Fartbølle

Danmarks regent susede ud af Lyngbymotorvejen med 40 km/t over den tilladte hastighed
Af af
Dronning Margrethe susede afsted i sin store Bentley
Dronning Margrethe susede afsted i sin store Bentley
 Foto: All Over

Fredag aften holder den 21-årige Christian Jensen og 20-årige Casper Marcussen for rødt ved krydset mellem Jagtvej og Lyngbyvej i deres Ford Mondeo. Til deres store begejstring holder der ved siden af en flot Bentley Arnage med chauffør i fuld uniform med dronningen på bagsædet.

- Vi er ret vilde med biler. Det var derfor, vi spottede Bentley'en. Så sagde vi for sjov, "måske er det dronningen", og det var det så, siger Christian.
Et par lyskryds senere er kronebilen sakket agterud. Dog ikke så længe, for umiddelbart efter at de er kommet ud på Lyngby-vejen, bliver de overhalet for fuldt drøn af kronebilen.

- Man må køre 90 km/t., og vi kørte vel cirka 100. Så kørte vi efter, og jeg optog det på mobilkameraet. Jeg optager alt på det kamera for tiden. Farten steg og svingede mellem 120-130 km/t., siger Casper, som påpeger, at temperaturen var tæt på frysepunktet, og at det sneede.

På et tidspunkt får de to et par blink med det lange lys fra sikkerhedsvagterne i følgebilen, og drengene kører fra Lyngby-vejen. Dog først efter at have overhalet en forankørende bil - udenom som loven foreskriver. Krone-bilen overhaler samme bil, men indenom.

Læs hele historien og hoffets kommentar i SE og HØR.

Sponsoreret indhold