Nyheder4. maj 2009

Dronning Margrethe: Han er flot

Her til eftermiddag dukkede hendes majestæt op med susende fart for at komme op til det nye skud på stammen
Dronningen så ud til at være travl
Dronningen så ud til at være travl
 Foto: Michael Medgyesi

Små 10 minutter efter, at prinsgemalen og de to nybagte storebrødre havde forladt Riget, dukkede dronning endelig op for at se sit nye barnebarn.

Margrethe havde taget de lange skridt frem og selv om hun smilede venligt til den fremmødte presse, var der ikke mange ord at hente hos det fåmælte overhoved.

- Hvordan har De det, forsøgte en journalist sig at bryde isen, med det resultat, at Margrethe sarkastisk svarede:

- Jeg har det fint, tak. Jeg fejler jo ikke noget, lød det kort inden hun forsvandt ind i elevatoren og kørte op til sin yngste søn og svigerdatter.

Småt med kommentarene

Efter en lille time sammen med den nybagte familie på anden sal, dukke dronningen atter op i foyeren på Rigshospitalet, som hun forlod med lige så høj fart, som hun var kommet ind.

Dronningen var tydeligvis ikke i interview-humør og ilede forbi pressen, som måtte løbe efter Margrethe bag indhegningen for at få et par meget korte kommentare om besøget.

- Han har det godt. Han er meget flot. Han ser dejlig ud, sagde dronningen inden hun satte sig ind i sin kronebil og drønede væk fra hospitalet.

Ikke flere besøg

Efter dronningens exit blev pressens indhegning fjernet, så meget tyder på at den nybagte mor og far får lov til at nyde deres nyfødte søn alene resten af dagen og aftenen.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har ellers ikke set det nye medlem af familien endnu. Ligesom Maries mor, Francoise Grassiot, heller ikke har vist sig på Rigshospitalet i dag.


Sponsoreret indhold