Nyheder3. juli 2009

Dronning Margrethe: Bag i tissekøen

En mand i sort trikot mente, at han havde førsteret til majestætens toilet – og prins Henrik tog konsekvensen og tissede i hegnet
De kongelige skal jo også tisse, men dronningen skulle heldigvis ikke, så panikken omkring den royale toiletvogn var til at overse
De kongelige skal jo også tisse, men dronningen skulle heldigvis ikke, så panikken omkring den royale toiletvogn var til at overse
 Foto: Polfoto

Dronning Margrethe var sammen med prins Henrik i Holbæk i går. Og ifølge de lokale medier kunne det være endt med en skandale, da de ankom for at deltage i åbningen af Landsstævnet i Holbæk sammen titusinder af deltagere og gæster.

Nogen var nemlig ved at stjæle hendes toilet, da tissekøkulturen i den grad blev tilsidesat.

En mand i sort trikot hoppede ind og tissede på det kongelige toilet, der var stillet op til anledningen, inden hendes majestæt skulle op i hestekareten og ind på stævnestadion, skriver nordvestnyt.dk.

Prins Henrik var imidlertid så trængende, at han gjorde, som mænd nu engang gør, når de er ude i fri luft. Straks efter flyveturen med den helikopter, der fløj regentparret til Holbæk, ladede han vandet i hegnet.

Men dronningen skulle ikke, så panikken omkring det royale toilet var ganske overdreven, selv om en kvindelig sikkerhedsvagt var henne at skælde ud på hjemmeværnsfolkene for at have stillet hegnet for tæt på toilettet, der var skærmet af med hvid plastic.

Kort efter ville den kvindelige sikkerhedsvagt have fat i lederen fra hjemmeværnet.

- Det er bare ikke godt nok, lød det skarpt fra sikkerhedsvagten, da hun fik fat i hjemmeværnsmanden, skriver de på nordvestnyt.dk.

Dronningen nåede dog aldrig ind på det opstillede toilet, for hun satte sig op i hestekareten med prinsgemalen med det samme, efter hun havde hilst på DGI-formand Søren Møller.


Sponsoreret indhold