Dronning Margrethe: Ædeflip

Foto: Claus Poulsen

Sort hummer, ristet vesterhavspighvar, foie gras og sønderjysk kagebord. Dronning Margrethe ved, hvad der er godt, og lige nu kan hun slet ikke styre sin trang til delikatesser.

I foråret genåbnede det klassiske Tivoli-restauranthus Nimb med gourmetrestauranten Herman. Restauranten er da også kommet fantastisk fra start og har høstet mange anmelderroser over hele linjen og det opdagede man inde på Amalienborg.

Siden dronningen for første gang satte sine ømme knæ i Herman, har hun været så begejstret, at hun slet ikke kan holde sig væk.

Tre gange på en uge

-Hun spiser der mange gange om ugen. På et tidspunkt kom hun tre gange på én uge. Hun kommer stort set på alle tider af døgnet - både til frokost og til aften, fortæller en kilde tæt på restauranten.

Ifølge kilden, er dronningen helt vild med det sønderjyske kagebord - noget som også hendes bondemandssøn Jokke af Møgeltønder ville sætte stor pris på.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close