Nyheder10. november 2022

Drømmegevinst: Kvinde vinder tre millioner kroner på skrabelod

Efter at have skrabet sig til sin kæmpe gevinst gik en ældre kvinde straks ind til chefen og sagde op
Skrabelodder
Det må være de flestes drøm at vinde, hvad der svarer til en skattefri månedsløn.
 Foto: PR

Man tænker, at det aldrig sker, men for en kvinde i København blev drømmen til virkelighed.

Hun fik nemlig skrabet sig til 30.000 kroner skattefrit om måneden i 100 måneder i træk, hvilket løber op i tre millioner kroner.

Skrabeloddet var et jubilæums-skrabelod på danskespil.dk, og den store gevinst fik kvidnen til at gøre noget, som mange nok har snakket om, de ville gøre, hvis de vandt det samme. Hun har sagt sit job op.

- Det her er noget, jeg har drømt om. Man kan godt mærke, at man bliver ældre, så jeg er ovenud lykkelig over, at jeg har fået den her gav, forklarer hun i en pressemeddelelse.

- Nu behøver jeg ikke slide mig selv op: Det er en mulighed for at prøve noget andet, og det er nu, jeg har chancen, før jeg bliver for gammel, siger kvinden, der godt vil være anonym.

- Jeg er fra en tid, hvor det ikke handlede om, hvad jeg havde lyst til at lave, men mere om, hvad jeg kunne blive til? Jeg var ret ung, da jeg blev mor, og så var jeg jo allerede i den forsørgerrolle. Og så var det ligesom, hvad der nu passede ind i familielivet, siger kvinden.

Hun har arbejdet, siden hun var 17, men nu kan hun endelig tænke på sig selv.

- Jeg har godt læst om dem, som vinder mange millioner, og så skal de bare have et nyt par gummistøvler og resten af pengene skal i banken. Sådan er det ikke her! Jeg skal forkæle mine unger, og jeg skal forkæle mig selv! siger hun og griner højlydt.

- Jeg er en fri hamster!" udbryder hun med en smittende latter.

Sponsoreret indhold