Nyheder8. november 2013

Dramatisk danseaften: Så røg skuespillerinden

Det blev den sidste dans for Mathilde Norholt
Mathilde Norholt fik sin sidste svingom tre uger før finalen
Mathilde Norholt fik sin sidste svingom tre uger før finalen
 Foto: Claus PoulsenFem par, fire forskellige danse og en fællesdans. Det var, hvad der var på menuen fredag aften i Vild med dans, hvor konkurrencen nu for alvor spidser til.

Det blev den sidste dans for skuespillerinden Mathilde Norholt og hendes dansepartner, Thomas Evers Poulsen, og det betyder, at der nu kun er fire par tilbage.

Ny sæson i fare

Men det er langt fra parrets exit, aftenen vil blive husket for. Der var nemlig drama for alle pengene.

TV2 meddelte under aftenens show, at de havde ændret både sms-koder og afstemningsregler, således, at danskerne kun kan stemme fem gange på hvert par.

- Dette gør vi for at understrege vores stærke ønske om en retfærdig afstemning for alle par i seerafstemningen, skrev TV2 i en officiel meddelelse.

Det sker efter en sæson, hvor der har været stor polemik om den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen, der trods sine manglende danse-evner har haft seerne med sig, og som har fået hjælp af både diverse medier og virksomheder, der alle har opfordret til at stemme på fodboldikonet.

Men på trods af de ændrede regler, strøg Allan Simonsen videre i konkurrencen.

Se galleriet oppe under kjolerne
Ud over de individuelle danse skulle parrene fredag aften også give alt, hvad de kunne i den amerikanske swing-dans Lindy Hop, men her måtte Mads Laudrup improvisere og danse alene, da hans partner, Claudia Rex blev skadet i deres solo-dans og måtte udgå og køres på skadestuen.

Om hun kan danse med i næste uge, var ved showets slutning ikke afklaret.

De resterende fire par kæmper om de to pladser i finalen, der finder sted den 29. november.

Sponsoreret indhold