Nyheder13. marts 2014

DR-vært så Bendtners brandert

Kanonkongen var vidne til Nicklas Bendtners angreb på taxa
Nicklas Bendtner kan ikke løbe fra sin opførsel i tirsdags
Nicklas Bendtner kan ikke løbe fra sin opførsel i tirsdags
 Foto: All OverDet er ikke kun taxachaufføren, der bemærkede Nicklas Bendtners skandaløse opførsel tirsdag aften. Nu fortæller den kendte radiovært Jesper Holm, også kendt som Kanonkongen, at han så boldbissen slå på en taxa.

- Jeg kommer cyklende omkring 23.30 inde omkring Nørrebro ved Blågårdsgade, hvor jeg ser en høj slank mand med hat på, der står og slår på en taxi, fordi han gerne vil ind, mens han råbte 'kom nu bare', fortæller han i radioprogrammet "Liga" på P3.

LÆS OGSÅ: Bendtner amok på taxachauffør: Jeg knepper dig

Kanonkongen kunne hurtigt genkende Bendtner, men tænkte, at det måske bare var en, der lignede, for han kunne ikke tro, at en kendis ville opføre sig sådan. Det skriver BT.

- Jeg tænkte, om jeg skulle køre tilbage, men det kunne sgu da ikke være Bendtner? Man kan da forestille sig, at hvis man ikke er udtaget til en kamp, så sidder man på tribunen eller i sin lejlighed og ser kampen, funderer Jesper Holm.

LÆS OGSÅ: Ekspert om Bendtner: Han er torskedum

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/97a262a8f76a44b58a79b22c4e5c50b4.jpg


Radioværten Jesper Holm med kælenavnet Kanonkongen så Bendtner i aktion (Foto: All Over)

LÆS OGSÅ: Våd aften. Nicklas Bendter på stripklub

Men nej, lige præcis i Nicklas Bendtner tilfælde sætter man sig ikke pænt på tilskuerrækkerne og ser sit hold spille, selvom man ikke selv har fået en plads på banen.

For hvor andre måske ville støtte sine medspillere, tog Nicklas Bendter i stedet i byen i København, hvor han senere truede en taxachauffør og piskede taxaen med sit bælte.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner: Jeg er altså ikke psykopat

Sponsoreret indhold