Nyheder31. juli 2017

Nåede at sige "Ring efter en ambulance": DR-vært faldt om i direkte udsendelse

P4-radioværten Kenny Jensen måtte lørdag hastes på hospitalet, efter at han pludselig faldt om midt i et direkte radioprogram. Radioværten fortæller nu, at det var ”nyreknas”, der sendte ham til tælling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dr_0.jpg
 (Foto: All Over)

Lytterne på P4 fik sig noget af en forskrækkelse, da de lørdag hørte det direkte radioprogram ”Grillen på P4”.

For midt under udsendelsen faldt programmets vært Kenny Jensen om – og han måtte hastes på hospitalet.

Ifølge Ekstra Bladet hørte de bekymrede lyttere ham sige 'et øjeblik' og 'det gør satme ondt det her', før at værten til sidst bad nogen om at ringe efter en ambulance. Herefter faldt han om.

Den tilkaldte ambulance hastede herefter P4-værten på hospitalet, mens radioprogrammet blev afbrudt. Lytterne fik besked om, at det skyldtes ”tekniske problemer”.

Lørdag aften kunne P4 oplyse, at Kenny Jensen havde fået et ildebefindende, og at han var ”ved bevidsthed”, da han blev kørt på hospitalet.

- Tak for jeres bekymring og omsorgsfulde spørgen til P4-vært Kenny Jensens tilstand, efter han lørdag eftermiddag fik et ildebefindende midt i den direkte udsendelse Grillen på P4. Falck blev alarmeret, og Kenny Jensen var igen ved bevidsthed, da han blev kørt på hospitalet til kontrol. Vi lover at vende tilbage med en update, når vi hører nyt fra Kenny, skrev P4 på sin Facebook-side lørdag.

Den uheldige vært er heldigvis i bedring og kunne søndag fortælle, hvad der var årsag til hans ildebefindende.

- Det var nyreknas, der var skyld i, at jeg besvimet midt i programmet "Grillen på P4". Den stakkels lytter, der var igennem til quizzen og var vidne til "uheldet" på 1. parket får naturligvis sin præmie. Jeg glæder mig til at grille igen på lørdag, skrev Kenny Jensen søndag morgen på sin Facebook-væg og tilføjede:

- Husk på at nyde hvert sekund og ikke tage noget for givet. Tak til de interne vagtfolk i DR Byen, der fandt og vækkende mig - til ambulance teamet, samt personalet på Herlev Sygehus. Og ikke mindst 1000 tak for de mange varme søde beskeder jeg har modtaget fra lytterne og mine venner - er rørt og lover ventepølser til alle - af hjertet tak.

Sponsoreret indhold