Nyheder29. januar 2009

DR: Mere talent

De kan det der med dramaserier og X Factor, og til efteråret følger TV-stationen endnu en succes op med Talent 09
Slut med at blive underholdt af disse 3 på DR1
Slut med at blive underholdt af disse 3 på DR1
 Foto: All Over

Når den igangværende sæson af sangkonkurrencen X Factor afsluttes, er DR1 endnu en gang klar med et underholdningsprogram, hvor folk får lov til at vise deres talenter, eller mangel på samme, frem for hele den danske befolkning. Talent 09, der er opfølgeren til sidste års Talent 2008, bliver således sendt om fredagen på DR1s sendeflade til efteråret.

DR's underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme, har store ambitioner for programmet og siger:
- Vi var rigtig godt tilfredse med Talent 2008, og vi samlede simpelthen så mange værdifulde erfaringer, inspiration og helt nye ideer op undervejs i processen, at vi nærmest ikke kunne lade være med at lave en ny sæson. Så vi er klar med et stærkt show, ingen tvivl om det. Og jeg glæder mig til at præsentere seerne for Talent 09.

Vinderne af Talent 2008, robot-dansedrengene Jeppe Thybo og Nick Johnsen, vandt i finalen over streetdanseren Nicklas og det færøske punk-håb Ragnar. Thybo og Johnson optrådte senest i lørdags på DR1 til "Danmarks Indsamling", som er et stort velgørenhedsshow, hvor der i alt blev indsamlet mere end 72 millioner kroner til støtte for afrikanske familier.

Endnu er det ikke afgjort, hvem der skal sidde i dommerpanelet, men hverken børnehaderen Peter Aalbæk, feinschmeckeren og kunstsnobben Martin Hall eller super-nice og topsmilende Julie Steincke var kedelige, så mon ikke DR vil forsøge at gentage bemandingen, som de jo også har gjort med held i X Factor.

Sponsoreret indhold