Nyheder12. december 2017

DR byder på ekstra ”X Factor”

Når DR-programmet vender tilbage den 1. januar, kan seerne glæde sig til at få meget mere Sofie Linde og Blachman, end de er vant til.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie-linde.jpg
 (Foto: All Over Press)

Sofie Linde har allerede afsløret, at hun har termin, før ”X Factor” går live, men præcis hvornår datteren kommer til verden, vil ”X Factor”-værtinden ikke ud med.

Den vordende mor får dog lidt ekstra tid til at vænne sig til morrollen, før hun skal stå på scenen hver fredag og styre Remee, Blachman og Sanne Salomonsen.

DR har nemlig udvidet ”X Factor” med et ekstra bootcamp-program i forhold til tidligere. Og de programmer er optaget på forhånd.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sanne-salomonsen-remee-thomas-blachman-x-factor.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup)

(Foto: Kaspar Wenstrup)

– Det er selvfølgelig vemodigt at tage afsked med ”X Factor”, som har samlet danskerne og skabt utallige rørende øjeblikke gennem 11 sæsoner. Samtidig glæder jeg mig helt vildt til at give Danmark et brag af en sidste sæson, fortæller underholdningschef Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

- Vi kommer til at lære deltagerne endnu bedre at kende end tidligere med et ekstra bootcamp-program – så det er bare om at se med i det nye år, lyder det fra underholdningschefen.

Sponsoreret indhold