Dot og Messerschmidt: Sådan mødte de hinanden

Dot Wessmann og Morten Messerschmidt da parret stadig var forelskede.

Dot Wessmann og Morten Messerschmidt da parret stadig var forelskede.

Niels S. Andersen

De fleste husker sikkert den famøse tur i Grøften i Tivoli, hvor Morten Messerschmidt blev beskyldt for at synge nazi-sange og heile.

Men selvom det sendte politikeren ud i noget af et stormvejr tilbage i 2007, så var det også det, der førte ham ind i Dot Wessmanns favn.

Det har de tidligere fortalt til SE og HØR.

Eks-parret kendte ikke hinanden og havde kun lige hilst på hinanden den dag i Grøften, men da Dot Wessmann oplevede det stormvejr, som politikeren røg ud i, tog hun affære og forsvarede ham i medierne.

- Jeg var fuldstændig ædru den dag i Grøften, fordi jeg skulle hente mine børn bagefter i bil. Jeg sad centralt og kunne se alt, hvad der foregik ved bordene, men kunne altså ikke nikke genkendende til den hændelse. Det var forfærdeligt at se på, hvordan han blev behandlet og det berørte mig dybt, at han skulle udsættes for det, og derfor reagerede jeg, fortalte Dot dengang.

Morten Messerschmidt satte stor pris på den gestus. Derfor tog han initiativ til forholdet, som Dot Wessmann i dag annoncerede var slut.

- Da jeg læste, at hun bakkede mig op, ville jeg sige tak og inviterede hende ud på restaurant Store Kro i Fredensborg, fortalte Morten Messerschmidt i samme interview.

Og den dag faldt han pladask for den charmerende Bakke-sangerinde.

- Det var virkelig rart at have nogen at snakke med i den vanskelige situation. Her faldt jeg pladask for hende, og senere inviterede jeg hende ud igen. Denne gang på romantisk picnic ved Frederiksborg slot, fortalte Morten Messerschmidt.

Dengang fortalte parret også om, hvorfor de var vilde med hinanden.

- Han tør tage initiativet og han er god til at bestemme. Og så har vi det sjovt sammen, det er vigtigt, roste Dot sin eks-kæreste.

- Hun er smuk. Og så udfordrer hun mig også intellektuelt. Forleden rettede hun mig i min viden om græsk mytologi. Det blev jeg ret forbavset over, sagde Dot Messerschmidt dengang.

Men selvom der ikke var nogen tvivl om, at kærligheden blomstrede mellem parret dengang i 2007, så er det altså slut nu.

57-årige Dot Wessmann og 34-årige Morten Messerschmidt har aflsuttet deres forhold.

Det skriver Dot i en pressemeddelse i dag, hvori hun samtidig understreger, at hun ikke har yderligere kommentarer til bruddet.

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close