Dot og Messerschmidt: Ikke et pludseligt brud

Torsdag i sidste uge fulgtes Morten Messerschmidt og Dot Wessmann på den røde løber, nu er forholdet slut.

Torsdag i sidste uge fulgtes Morten Messerschmidt og Dot Wessmann på den røde løber, nu er forholdet slut.

(Foto: Claus Poulsen)

Tirsdag formiddag sendte Dot Wessman en pressemeddelse ud om, at forholdet mellem hende og den 23 år yngre politiker er slut.

Og hvis begge parter har holdt deres ord, så er det ikke en pludselig beslutning, at de har valgt at afbryde det otte år lange parforhold.

Parret har nemlig tidligere fortalt, at de holdt liv i parforholdet ved altid at fejre deres månedsdag, og så havde parret en regel om, at den anden skulle have mindst fem uger til at rette op på skaderne, hvis den ene ønskede at afslutte forholdet.

En ting, der kan have skilt parret af, er børn. Med sine 57 år var Dot nemlig for gammel til at få børn med den 34-årige politiker. Derfor har Dot tidligere fortalt i et interview med ALT for Damerne, at hun godt var klar over, at hun levede med risikoen for, at Morten ville forlade hende for at få børn med en anden kvinde.

- Jeg er ikke blind for den virkelighed, at mænd, der har levet med ældre kvinder, får lidt panik ved 45 års alderen. Og hvem ved? Skal jeg så sige: 'Jamen, du lovede mig?' Skal jeg afholde et menneske fra at få børn, når jeg selv ved, hvor værdifuldt det er?, spurgte Dot Wessman i interviewet med ALT for damerne.

Morten Messerschmidt har dog selv udtalt, at han ikke syntes, det var en klog beslutning at få børn med det hektiske liv, han lever.

 - Med det liv, jeg lever i politik, ville det være uklogt at få børn. Børn skal sættes i verden, fordi man gerne vil være sammen med dem og har tid til at være sammen med dem. Det synes jeg ikke, jeg har, sagde Morten Messerschmidt dengang BILLED-BLADET.

 

 

 

 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close