Dorthe Kollo: Får masser af sex

Dorthe Kollo har fået Botox i panden, og ifølge en speciallæge i plastikkirugi ved Hovedstadens Plastikkirug også lidt flere steder

Dorthe Kollo har fået Botox i panden, og ifølge en speciallæge i plastikkirugi ved Hovedstadens Plastikkirug også lidt flere steder

Foto: All Over

Den 63-årige sangerinde er ikke bleg for at indrømme, at livets glæder som at overholde sengetiden, mad og ikke mindst sex er med til at holde hende frisk og i vigør. Det skriver B.T.

Læs også: Dorthe Kollo: Chok-ansigt

- For mig er det at gå lange ture, gå tidligt i seng og passe på mig selv ved ikke at drikke mig stiv hver aften og ryge 40 smøger. Og så får jeg masser af sex! Og rigtig god mad. Og så skal man holde fast i sig selv og ens egen indstilling:

Shop: Snyd dig smuk

- At det altså ikke betyder det store, om man nu har en rynke her eller der. Eller lige har poser under øjnene i dag. Det er det, du dur til, som betyder noget, siger hun.

Ikke kun sex
Men ifølge ugens SE og HØR er det ikke alene sex, der holder Dorthe Kollo frisk og glat.

- Jeg har fået lidt Botox i panden. Det oplever jeg som en helt naturlig ting i dag, har hun tidligere sagt til ugebladet Søndag.

Shop: Få selv noget frækt

Ifølge speciallæge Hans Henrik Steenfos har Dorthe også været under kniven.

- En øvre øjenlågs-operation kommer vi nok heller ikke udenom. Og sandsynligvis har hun ligeledes fået opereret nedre øjenlåg. Næsetippen synes også være forandret, men det kan være vanskeligt at bedømme ud fra billederne, siger han.

Desuden mener Hans Henrik Steenfos, at hendes overlæbe ser større ud, men han kan ikke vurdere, om det blot er læbestiften, der snyder.


Dorthe Kollo og ægtemanden Heiner Dettmer har et aktivt sexliv (Foto: All Over)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close