Nyheder13. marts 2009

Don Ø: Min kone er Gud

Kongen af fodbold mener, at fru Østergaard er noget af det nærmeste, man kommer på Vor Herre
Don Ø ser op til sin kone og betegner hende som værende gudommelig
Don Ø ser op til sin kone og betegner hende som værende gudommelig
 Foto: All Over

Don Ø, også kendt som Flemming Østergaard, er sikkert selv forbillede for mange mennesker. Men når det kommer til ham selv, går han ikke sådan og ser op til alle mulige. Men han giver dog sin kone lidt af en ophøjet status.

- Hvis der virkelig er nogen, som jeg ser op til, så er det min hustru, som har kunnet holde mig ud i 50 år. Hun er det tætteste, man kommer på Gud, siger han til magasinet Where2go.

Men selvom fruen derhjemme er almægtig, skal hun ikke nødvendigvis regne med, at hun kan bestemme alt. Herren i huset er nemlig ateist.

Mere mellem himmel og jord
Dog tror han på, at der findes et eller andet mellem himmel og jord, og han har da også en indisk healer og livsfilosof som ven, og han lytter skam til Dr. Shamsunders råd.

- Vi diskuterer forretninger og livet generelt. Jeg vil ikke kalde ham guru, men jeg har en kæmpe respekt for ham og hans livsholdninger, siger Flemming Østergaard.

For 9 år siden flyttede Flemming Østergaard rundt på møblerne på sit kontor efter Dr. Shamsunders anbefalinger, og ifølge Don Ø, har han ikke haft hovedpine siden.

Sponsoreret indhold