Nyheder19. december 2008

Don Ø: Kontrol over økonomien

Finanskrisen rammer Parkens investorer, men Flemming Østergaard bedyrer, at han har styr på økonomien
Følelserne overmandede Don Ø, da Jesper Grønkjær & co. havde sparket FCK til mesterskabet
Følelserne overmandede Don Ø, da Jesper Grønkjær & co. havde sparket FCK til mesterskabet
 Foto: All Over

I opgangstiderne har det været en rigtig god forretning at investere i Parken Sport & Entertainment. Både på grund af FC Københavns rigtig gode resultater og de mange andre aktiviteter, der foregår på nationalstadionet.

Men nogle af de store aktieinvestorer må nu også sande, at de værdier, de tidligere havde på grund af skyhøje aktiekuser, er reduceret til ca. en tredjedel. Kurserne var på et tidspunkt oppe på 1600, hvor de i dag ligger på knap 500.

To af Parkens store investorer, Steen Patrick Vela og Hans Henrik Palm, skulle således have fået deres værdier reduceret med et trecifret millionbeløb. Vela har haft værdier for omkring 1,2 mia. kroner, der nu er svundet til omkring 400 mio. kr. Og Palm, som meget tidligt var en af storinvestorerne i Parken, er nu blevet holdt i meget kort snor af sin bank, der har fået ham til at stoppe et ellers planlagt køb af jetsetterne Erik Damgaards og Anni Fønsbys Hellerup-villa til 75 mio. kroner.

Don Ø alias Flemming Østergaard bedyrer i Ekstra Bladet, at han har styr på økonomien. Både privat og for sit elskede Parken.

Da avisen spørger ham, hvordan hans private økonomi har det, svarer han:

- Fantastisk, du!

Og han understreger dertil, at driftsregnskabet for Parken Sport & Entertainment ser fint ud.

- Med al respekt har vi lige opjusteret med 20 mio. kr. Hvordan aktiekurserne kører er noget helt andet. Jeg har aldrig afleveret et regnskab til fondsbørsen, der ikke har været i orden, siger Don Ø til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold