Don Ø: I flammeinferno

Don Ø og alle de andre cirkusgæster fik sig noget af en forskrækkelse fredag aften

Don Ø og alle de andre cirkusgæster fik sig noget af en forskrækkelse fredag aften

Foto: All Over

Det skulle have været en hyggelig cirkusaften med børnebørnene, men det blev en noget mere actionfyldt premiereaften for de hundreder af kendte - inklusive Flemming Østergaard og familie - da det gamle hæderkronede cirkustelt pludselig under anden akt blev fyldt med kvælende sort røg.

- 2. akt var lige begyndt, da vi alle kunne lugte røg. Vi blev bedt om at forlade teltet og troede først det var en slags øvelse, fortæller SE og HØRs chefredaktør Kim Henningsen, der sammen med blandt andre Uffe Ellemann Jensen, Birthe Kjær, Pia Kjærsgaard, James Sampson, Henning Jensen, en højgravid Trine Panum Kjeldsen med familie, Mogens Lykketoft, Jørgen og Erna Hjorting samt mange mange andre kendte var inviteret til Cirkus Benneweis' københavnerpremiere.

Diana Benneweis lettet

Efter kort tid og en masse udrykningskøretøjer kunne en lettet direktør for cirkuset, Diana Benneweis, fortælle seoghør.dk, at heldigvis var hverken mennesker eller dyr kommet til skade.

Der var gået ild i en generator bag nogle cirkusvogne, og dramaet holdt de mange chokerede premieregæster stangen, da en tankvogn med diesel holdt tæt på ilden.

Premieregæsterne fik stor ros af Benneweis' personale for at tage situationen så roligt og ikke gå i panik.

Alligevel var det gribende scener der udspillede sig, da de mange cirkusartister gik rundt og græd og mange stadig ikke vidste, hvad status var for en af elefanterne og nogle kameler, der stod i et indelukke tæt ved branden, og brandfolkene ikke tillod nogen at gå derhen.

Læs mere i SE og HØR på torsdag.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close