Nyheder14. september 2018

Drama i retten: Domsmand faldt bevidstløs om i Peter Madsen-sagen

Fredag formiddag måtte ankesagen mod drabsmanden Peter Madsen stoppes, efter at en af domsmændene fik et ildebefindende og mistede bevidstheden
https://imgix.seoghoer.dk/peter-madsen_1.jpg
 (Foto: Deadlinepress.dk)

Ankesagen mod Peter Madsen måtte fredag formiddag stoppes, efter at en af domsmændene sank bevidstløs om i retslokalet.

Det skriver flere medier, blandt andre BT og TV 2.

Den ubehagelige scene udspillede sig, mens anklager Kristian Kirk var i gang med at gennemgå Peter Madsens drabelige mord på den svenske journalist Kim Wall i august sidste år.

Han blev herefter afbrudt af retsformanden.

- Vi er nødt til at holde en pause, lød det fra retsformanden, før at retsbetjente ilede hen til en person – formentligt en domsmand – der var sunket bevidstløs til jorden.

- Er der nogen, der ringer efter en ambulance?, blev der herefter råbt fra dommeren. - Er der nogen, der kan førstehjælp?

Der blev rekvireret en hjertestarter, ligesom en ambulance blev tilkaldt. Kort efter blev det meddelt, at retten var blevet hævet som følge af den dramatiske udvikling.

Domsmanden blev kørt på hospitalet og har det ifølge TV 2s oplysninger det okay efter omstændighederne.

Peter Madsen blev den 25. april i år idømt fængsel på livstid, efter han var blevet kendt skyldig i drab, seksuel mishandling og partering af den 30-årige svenske journalist Kim Wall ombord på hans ubåd Nautilus.

Peter Madsen ankede dengang sin dom på stedet, og nu kører ankesagen, hvor det bliver afgjort, om han kan få formildet sin livstidsstraf.

Som følge af den dramatiske udvikling i dag blev retten hævet, og sagen må derfor afsluttes en anden dag.

Sponsoreret indhold