Dominos kæmpe penis-bommert: Hvad er det på pizzaen?

Foto: Reddit, Tomorixo

Foto: Reddit, Tomorixo

Foto: Reddit, Tomorixo

Dominos Pizza inviterer til en rigtig pølsefest.

En reklamefolder fra den populære pizzakæde tager nu sin tur rundt på internettet, hvor fans af et godt slice med 50 procents rabat får sig et godt grin.

Pizzaens topping er nemlig lagt i en påfaldende – og knap så børnevenlig – formation. Pølserne på den klassiske variant ligner jo små penisser.

- Jeg tror, der er nogen på Dominos, der godt ved, hvad de laver, skriver brugeren Tomorixo, der deler billedet af reklamen på Reddit.

(Foto: Reddit, Tomorixo)

Officiel placering

I mellemtiden tyder det dog på, at der er en helt naturlig forklaring på penismønstret på pizzaen – i hvert fald hvis man skal tro kommentarerne fra brugerne med vaskeægte insider-viden.

Og at den uartige pølseformation er helt med vilje.

- Tidligere Dominos-ansat her: Jep, det er den officielle placering af pepperoni på en Pepperoni Passion, for at opnå maksimal… dækning, tænker jeg?

Tidligere Dominos-ansatte forklarer den mystiske pølseplacering (Foto: Reddit)

En anden med samme erfaring stemmer i:

- Det er ved at være længe siden, jeg arbejdede på Dominos, men jeg husker den første gang, jeg skulle lave en Pepperoni Passion, og at jeg fnisede som en 12-årig.

- Hvis jeg skal være ærlig, ligner det den optimale måde at lægge pepperonien på. En skive for hver mundfuld, skriver en anden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close