Nyheder 24. marts 2021

Dominos kæmpe penis-bommert: Hvad er det på pizzaen?

Det er ikke helt til at gennemskue, om den amerikanske restaurantkæde gør det med vilje, men pepperonien er i hvert fald her placeret lidt… spøjst?
Foto: Reddit, Tomorixo

Dominos Pizza inviterer til en rigtig pølsefest.

En reklamefolder fra den populære pizzakæde tager nu sin tur rundt på internettet, hvor fans af et godt slice med 50 procents rabat får sig et godt grin.

Pizzaens topping er nemlig lagt i en påfaldende – og knap så børnevenlig – formation. Pølserne på den klassiske variant ligner jo små penisser.

- Jeg tror, der er nogen på Dominos, der godt ved, hvad de laver, skriver brugeren Tomorixo, der deler billedet af reklamen på Reddit.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Foto: Reddit, Tomorixo

(Foto: Reddit, Tomorixo)

Officiel placering

I mellemtiden tyder det dog på, at der er en helt naturlig forklaring på penismønstret på pizzaen – i hvert fald hvis man skal tro kommentarerne fra brugerne med vaskeægte insider-viden.

Og at den uartige pølseformation er helt med vilje.

- Tidligere Dominos-ansat her: Jep, det er den officielle placering af pepperoni på en Pepperoni Passion, for at opnå maksimal… dækning, tænker jeg?

Foto: Reddit

Tidligere Dominos-ansatte forklarer den mystiske pølseplacering (Foto: Reddit)

En anden med samme erfaring stemmer i:

- Det er ved at være længe siden, jeg arbejdede på Dominos, men jeg husker den første gang, jeg skulle lave en Pepperoni Passion, og at jeg fnisede som en 12-årig.

- Hvis jeg skal være ærlig, ligner det den optimale måde at lægge pepperonien på. En skive for hver mundfuld, skriver en anden.

Sponsoreret indhold