Nyheder13. februar 2014

Dolph til S: Opløs jer selv

Flodhesten vil flække den hemmelige socialdemokrat med kølle
Dolph går til angreb på den hemmelige socialdemokrat
Dolph går til angreb på den hemmelige socialdemokrat
 Foto: All OverDet er længe siden, vi har set noget til den voldselskende flodhest Dolph, men nu går han ind i sagen om bogen "Den hemmelige socialdemokrat".

Bogen som udkom mandag har fyldt medierne med rygter om, hvem der står bag. For detaljerne fra socialdemokraternes grupperum og gange på Christiansborg er ikke for sarte sjæle.

Og nu går Dolph, som vi første gang stiftede bekendskab med i Wulffmorgenthaler for år tilbage, og som sidenhen blev lidt af en TV-kendis, altså til angreb på både den hemmelige og alle de andre sosser.

Både Helle Thorning og alle andre prøver at finde ud af, hvem der står bag den socialdemokratiske sladderbog med milde metoder. Men Dolph har en noget anden idé til hvordan, man får forfatteren til at stå frem.

- Det er simpelt! Dolph ville samle alle socialdemokrater i en gymnastiksal og én for én spørge dem om, hvorvidt de var skyldige, og svarer de kujonagtigt: "Nej", likvideres de, hvilket vil motivere de næste i rækken til at svare mere ærligt!, brøler den lyseblå kølleelsker i et interview med gratisavisen metroxpress.

Se Helle Thornings botox-rejse her

Den facistiske flodhest har også et ganske simpelt forslag til hvordan, man kan straffe skribenten, når man har fundet ham eller hende:

- Der er kun én passende konsekvens, og den konsekvens er: DØD VED KØLLE!

Og ligesom der i Dolphs verden er en simpel løsning på situation med den hemmelige socialdemokrat, har han naturligvis også en idé til hele partiet.

- Gør som SF og opløs jer selv! Sid bare helt stille som ninjaer og kig på hinanden, mens I stiller jer selv de helt oplagte spørgsmål: "Hvorfor sidder jeg i et lokale med Henrik Sass Larsen? Jeg havde jo en uddannelse", "Hvilket parti skal jeg skifte til, for nogensinde at blive minister igen?" og "Hvorfor kalder vi hende Barbie-Helle bag hendes ryg, når hun egentlig bare ser det som et kompliment?". Sandhedens klare lys vil få jer til at stoppe jeres mærkelige 3F-overbygning prompte, og ellers ringer I bare, røvhuller!, siger flodhesten til metroxpress.

I sin tid var det komiker og skuespiller Jonas Schmidt, der fyldte den lyseblå flodhest ud og lagde stemme til voldsopfordringer. Men om det også er ham, gratisavisen har fået fat på nu, ved vi ikke.

Se hvem Jonas Schmidt har forelsket sig i


Sponsoreret indhold