Døv og dejlig

Smukke Mette skal blandt andet igennem en bikinirunde og en talentrunde i skønhedskonkurrencen

Smukke Mette skal blandt andet igennem en bikinirunde og en talentrunde i skønhedskonkurrencen

Foto: missandmisterofdenmark.com

27-årige Mette Aaen fra Aarhus skal repræsentere Danmark, når den smukkeste døve kvinde i verden skal findes ved Miss Deaf World 2011, som afholdes i Prag i perioden 1.-11. juli i år.

- Det er en prinsessedrøm, der er gået i opfyldelse, at komme med til Miss Deaf World 2011 som dansk repræsentant. Jeg synes, at jeg har et fantastisk liv nu, og jeg vil gerne vise hele verden, hvem jeg er, siger Mette i en pressemeddelelse.

Læs også: Miss Danmark syg efter vild fest

Ud over manglende hørelse er Mette Aaen også født med en alvorlig hjertesygdom. Og den kan komme til at volde hende problemer under skønhedskonkurrencen.

- Bikinirunden er en stor udfordring for mig, da jeg pga. mine hjerteoperationer har flere ar på brystet, ryggen og maven. Jeg er en smule nervøs over det, men har lært at leve med det og acceptere min krop, som den er. Jeg er glad for min krop, og arrene er en del af mig, siger den danske repræsentant.

Arene var dog ikke nogen hindring, da Mette Aaen løb med den fornemme titel ved den danske konkurrence, som løb af stablen den 26. marts i år.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close