Nyheder19. december 2014

Dømt for bedrageri

Puk Rebecza fra De unge mødre dømt ved Retten i Esbjerg
Af af
26-årige Puk Rebecza Johansen er blevet dømt for tyveri og bedrageri.
26-årige Puk Rebecza Johansen er blevet dømt for tyveri og bedrageri.
 Foto: Kaspar WenstrupSE og HØR beskrev for en måned siden, hvordan den tidligere "De unge mødre"-deltager Puk Rebecza Johansen snød Janni Plum og en række andre kvinder for penge, da de bestilte en hårforlængelse hos vestjyden.

LÆS OGSÅ: Puk Rebecza fra "De unge mødre" meldt til politiet

Nu har den 26-årige unge mor været for retten i en anden sag.
Ifølge domsudskriftet er Puk blevet dømt til at betale en erstatning på 7399 kroner for at have stjålet et Samsung-køle-/fryseskab, en Zanussi-vaskemaskine, en Miehle-opvaskemaskine, to havestole og en dørrist fra en lejlighed, hun fraflyttede på Fanø i sommeren 2013.

Ud over tyveri er Puk desuden blevet dømt for bedrageri mod tre personer, da hun i Den Blå Avis har solgt en iPhone 5s, men aldrig sendte telefonen til køberne, der allerede havde betalt.

LÆS OGSÅ: "De unge mødre"-Puk sammen med manden igen-igen

Det var ikke mig Ifølge domsudskriftet erkender hun sig skyldig i alle fire forhold og skal betale erstatning på i alt 6500 kroner.

Over for SE og HØR forklarer Puk, at hun fik et par kammerater til at flytte hendes ting fra lejligheden, og at de har taget alt med ved en fejl.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea nyforelsket

Med hensyn til salget af de tre iPhones er forklaringen en anden:

- Jeg solgte dem for min far, der havde købt dem til sit firma. Jeg havde sendt dem til køberne, men da min far havde købt dem på afbetaling, og der ikke blev afdraget, blev telefonerne spærret, og så blev de selvfølgelig sure.

Jeg har ikke haft noget med det at gøre, jeg har bare solgt dem for min far og vidste ikke, hvordan han havde købt dem, forklarer Puk og fortæller, at hun har anket bedrageridommen.

Hun skal desuden betale ti dagbøder a 600 kroner.

Malou Stella fra "De unge mødre" fortæller om sine nye bryster:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube


"De unge mødre"-Hannah Melissa om kommunen:"De unge mødre"-Louises frække krop:

Sponsoreret indhold