Nyheder3. juli 2018

Dødstrusler mod VM-holdets Nicolai Jørgensen

Nicolai Jørgensen udsat for sociale mediers værste side efter brændt straffe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicolai-joergensen-03072018.jpg
 Foto: All Over Press

Danmark røg ud af VM i fodbold søndag aften, hvor ottendedelsfinalen mod Kroatien blev endestationen for Åge Hareides tropper.

Kampen har nu fået et meget kedeligt efterspil.

Det endte 1-1 efter 90 minutter og en halv times forlænget spilletid.

Dermed skulle de to hold ud i straffesparkskonkurrence.

Og her endte Danmark med at trække det korteste strå, selv om Kasper Schmeichel gjorde alt hvad han kunne for at holde Danmark inde i kampen.

Men Danmark brændte tre straffespark, og så er det noget nær umuligt at vinde, selv om keeperen præsterer mirakler.

Christian Eriksen var den første der brændte, mens Lasse Schøne var nummer to danske spiller, der bommede fra 11 meter-pletten.

Femte danske spark blev taget af Feyenoord-spilleren Nicolai Jørgensen, og desværre blev hans forsøg reddet, så Kroatien vandt 3-2 i straffesparkskonkurrencen og sendte Danmark hjem fra VM.

Selv om Nicolai Jørgensen var en af hele tre spillere, der brændte fra straffesparkspletten, er han i den grad blevet lagt for had og blevet omdrejningspunktet for idiotiske danskeres frustrationer efter det danske exit.

Se blot et udpluk af kommentarerne på Nicolai Jørgensens profil på Instagram, hvor kommentarer som 'fuck you' hører til i den milde ende.

brian_nielse: FUCK DU LORT FIT FEDE SVIN JEG SMADRE DIT HJEM DIN SO

skyreaper12: Du en Fucking skændsel

laurits_mv: Fuck dig dit fucking lortedyr du er den værste fodboldspiller i verden og du har gjort intet godt for Danmark i VM din fucking amatør miguelnague: Fuck you! kristanje_xd: Håber du aldrig repræsenterer det danske landshold igen. Du er en skændsel ardi999: Du fucking lort andreasskoett: Jeg er sku ked af at sige men hold kæft du lort benjamin_stavnshoj: Fuck hvor er du dårlig fucking bliv hjemme næste gang jesperhansenderDu skal sige undskyld til hele Danmark din fucking rotte!!! benjamin.jakobsen5: Hvorfor skal du ødelægge vores VM din spasser jakobmoss: Fuck du er piveringe man, du får en kæmpe chance for at få noget respekt og så smider du Danmark ud af VM, FUCK DU ER LORT gustavdegn: Fuck dig homo likeformik: Gør os alle en tjeneste og mød aldrig op i en rød hvid trøje igen. Du er jo gennemført elendig, selvom du kommer ind og burde være frisk skal de andre fucking råbe dig op for at få dig til at presse gå med i presset, pinligt at se på. jacob_johansen266: Tænk at man kan være så fucking dårlig! Du ødelagde alt for Danmark dit svin! Du burde aldrig få lov til at spille for landsholdet FUCK DIG zaknotnice: Fuck hele din familie din khoro, spil med hjertet din kujon Silkeborgs anfører, Simon Skou Jakobsen har lagt et udsnit af de hadske ukvemsord ud på Twitter for at vise, hvad man kan blive udsat for som fodboldspiller.
På bold.dks hjemmeside er der ligefrem nogen, der ønsker død over Nicolai Jørgensen.
Nicolai Jørgensen har ikke selv reageret på truslerne, men hans arbejdsgiver under VM, DBU, går nu ind i sagen og melder truslerne til politiet. - STOP. Vores samfund må aldrig acceptere dødstrusler - hverken mod VM-stjerner, politikere eller andre. Det er helt uacceptabelt og uanstændigt. Vi melder sagen til politiet for at få sat en stopper for dette vanvid, skriver Dansk Boldspil Union på Twitter.

Sponsoreret indhold