Nyheder11. februar 2017

Se billedet: Dødssyg dansk dj er blevet gift

Den danske dj og forfatter Maria Gerhardt med kunstnernavnet Djuna Barnes er blevet gift med sin kæreste Rosa.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/djuna_barnes.jpg
 Foto: All Over

Fredag satte forfatter og dj Maria Gerhardt, der også er kendt som Djuna Barnes, en ring på fingeren af sin kæreste Rosa Nøss Bendixen.

I et nyt opslag på Facebook afslører Maria Gerhardt, at parret sagde ja til hinanden på Københavns Rådhus, og at de efterfølgende har nydt dagen som nygifte.

- I går sagde hun ja, og bagefter lyste fuldmånen over et Tivoli i sne, og vi lå i en suite med pejs og bøf og østers, og her ligger vi stadig, skriver Maria Gerhardt i opslaget.

Den 39-årige forfatter mødte Rosa Nøss Bendixen tilbage i 1996. Maria Gerhardts debutroman "Der bor Hollywoodstjerner på vejen" handler blandt andet om, hvordan kærligheden udviklede sig mellem de to, der i dag har sønnen Bjørnstjerne sammen.

- Nu skinner solen på Rådhustårnet, og man kan høre klokkerne, der ringer de nye par ind ad dørene til indløsning af billetter, jeg personligt købte første og eneste gang i 1996, da jeg så Rosa og tænkte: Maria, det der kommer du aldrig nogensinde i nærheden af, lyder det poetisk i opslaget fra københavner-dj'en.

Men bogen handler også om en mere mørk side af forfatterens liv, som desværre også kaster en skygge over det nygifte pars samliv.

Maria Gerhardt har gennemlevet et forløb med brystkræft, men i sommeren 2015 fik hun et tilbagefald.

De danske læger kan nu udelukkende tilbyde hende livsforlængende behandling, idet kræften har spredt sig med metastaser i blandt andet rygsøjlen.

Læs hele Maria Gerhardts opslag her.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold