Nyheder7. marts 2015

Døde under optagelserne: Her er tredje trailer med Paul Walker

Se traileren til skuespillerens sidste film her
Af af
Se traileren til skuespillerens sidste film her
Se traileren til skuespillerens sidste film her
 Foto: YouTube


Her et år og tre måneder efter at Hollywood-skuespilleren Paul Walker på tragisk vis omkom i en bilulykke, er endnu en traileren til hans sidste film netop blevet frigivet.

I den lige knap tre minutter lange trailer til 'Furious 7', der blev lagt på YouTube 5. marts, optræder den talentfulde skuespiller i flere scener, som altså blev hans sidste.
Den første trailer blev offentliggjort i begyndelsen af november 2014, mens den anden trailer blev frigivet for knap en måned siden.

LÆS OGSÅ: Efter Paul Walkers død: Datteren er knust

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f2686ec52c994606a8574995d6b21bbc.jpgHer er det sidste billede af Paul Walker - det blev taget få øjeblikke før hans bil kørte galt (Foto: AOP)

LÆS OGSÅ: Se den anden Paul Walker-trailer her

Paul Walker var i gang med optagelserne til 'Furious 7', da han 30. november sidste sammen med vennen Roger Rodas kørte galt på vej hjem fra et velgørenhedsarrangement i Californien.

I høj fart ramte deres Porsche ind i et træ og i en lygtepæl, hvorefter bilen brød i brand. Begge døde ifølge obduktionsrapporten få øjeblikke efter sammenstødet.

Filmselskabet bag den syvende film besluttede efter Paul Walkers død at lade lillebroren Cody Walker spille de scener, som Paul Walker ikke nåede før sin alt for tidlige død.

Det er endnu uvist, præcis hvornår filmen får dansk premiere. Den får premiere i de amerikanske biografer 2. april.

Paul Walker blev 40 år.

Sponsoreret indhold