Nyheder29. april 2015

Dobbelt op på godt: Citybois gir koncert med Christopher

Til sommer spiller popduoen med popprinsen
Af af
Til sommer spiller popduoen med popprinsen
Til sommer spiller popduoen med popprinsen
 Fotos: Claus PoulsenVar du én af dem, der grædende gik glip af Citybois' første officielle koncert, efter at de forlod 'X Factor'?

Og er du tilmed fan af popcharmøren Christopher?

Ja, så er der masser af godt nyt!

For de unge charmører fra Citybois spiller nemlig koncert sammen med selveste Christopher og Burhan G på Valdemar Slot den 21. august.

Det skriver Gaffa.

LÆS OGSÅ: Citybois: Så langt var de fra sejren

Mens det virkede til, at pigerne elskede Citybois' første koncert i en udsolgt Falconer Sal i København den 24. april, var anmeldere ikke nær så begejstret.

Mens Gaffas anmelder kun kunne finde tre stjerner frem til Anthon og Thor fra Citybois, havde Ekstra Bladets anmelder endda endnu sværere ved at finde de rosende ord frem.

LÆS OGSÅ: Amalie til kæmpefest med Citybois

- Drengene har tydeligvis øvet sig foran spejlet og opførte sig da også, som stod de i Madison Square Garden på Manhattan og ikke i et konferencecenter på Frederiksberg.

- Hurtigt blev det imidlertid sjovere at iagttage det hysteriske publikum, der fyrede selfies af, så det blitzede som under Luftwaffes angreb på London, skrev Ekstra Blads-anmelder Thomas Treo, som 'belønnede' Citybois med sølle to ud af seks stjerner.

Næste koncert, hvor duoen efter alt at dømme vil underholde både med deres single "Things We Do" samt de covernumre, som de fremførte i 'X Factor', bliver altså den 21. august.


Du kan købe billetter til koncerten på Valdemar Slot her.

Sponsoreret indhold