DM i Sæbekasseløb 2014

DM i Sæbekasseløb

DM i Sæbekasseløb

Foto: VWOm lidt skydes DM i Sæbekasseløb i gang for tredje år i træk. Det er Volkswagen, der står bag, og løbet foregår over hele landet: 70 lokale løb med over 3000 deltagere, og finalen afholdes på Rådhuspladsen.

Med andre ord et tilløbsstykke, der med graden af engagement har fået status af at være en tilbagevendende national begivenhed.

Alle børn fortjener et barndomsminde
Invitationen gælder ikke kun de familier, der har overskud i hverdagen.

- Ikke alle børn har mulighed for at deltage i den slags oplevelser, som et sæbekasseløb er. Vi oplevede fx sidste år, at en lille dreng forgæves ventede på sine venner, der havde lovet at hjælpe med at bygge en vogn. De kom aldrig, men en ung fyr spottede ham. Det var ikke kun en håndsrækning på selve dagen, men oplevelsen såede et venskab, der stadig består", siger pressechef hos Volkswagen, Søs Righolt Illum.

Børns Voksenvenner
Med Sæbekasse DM 2014 sætter Volkswagen fokus på Børns Voksenvenner, der arbejder med at tilbyde voksenrelationer til børn fra familier, der mangler overskud i hverdagen.

I deres arbejde skaber de stabile relationer til de små, nødvendige frirum i hverdagen, der er så vigtige, når børn skal udvikle selvtillid og mod til at møde verden og indgå i nye relationer.

Det kan være børn, der tidligere har været socialt isolerede, fordi de ikke har haft mulighed for at deltage i de fællesskaber, der opstår omkring fx en fritidsinteresse. En voksenven bringer overskud til en familie, så barnet kan være med på lige fod med sine jævnaldrende.DM i sæbekasseløb 2014 løber snart af stablen (Foto: VW)

Et minde for livet
- Vi håber, at vi igen i år skaber en masse gode familieminder og glæder os til at se en masse kampklare deltagere til de lokale løb rundt omkring i landet og selvfølgelig i finalen på Rådhuspladsen i København!" Siger pressechef hos Volkswagen, Søs Righolt Illum.

Tilmeld dig her
Tilmeld dig på løbets hjemmeside efter først-til-mølle-princippet. Her finder du også programmet og en fuld oversigt over regler og resultater. Der må kun deltage to personer i løbet, men til selve byggeriet må hele familien selvfølgelig gerne deltage. Hovedreglen er, at den person, der skal styre sæbekassen skal være mellem 4 og 15 år.

DM i sæbekasseløb er en tilbagevendende national begivenhed med 70 lokale løb og over 3000 deltagere. De to bedste fra hver by går direkte videre til den store finale den 21. juni på Rådhuspladsen i København og deltager i kampen om en familieferie fra Spies til en værdi af kr. 25.000,-.

Se video fra VW's sæbekasseløb her:Martin Brygman, DR-værten Lotte Thor og Christian Grau fra "Kender du typen" stillede op til VW's sæbekasseløb, som blandt andet støtter "Børns voksenvenner".
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close