Nyheder8. januar 2016

Efter 20 år: Dizzy Mizz Lizzy udgiver nyt album

Den ikoniske rockgruppe Dizzy Mizz Lizzy har nu offentliggjort, at der kommer et nyt album og en Danmarksturné i 2016
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/9.42-74224399.jpg
 (Foto: All Over Press)

Der er gået mere end 20 år fra "Silverflame" og "Waterline" slog benene væk under danske rockfans, og siden har der ikke været meget nyt for fans af det danske band Dizzy Mizz Lizzy med Tim Christensen i front.

Men nu er det officielt: Der kommer et nyt album i slutningen af marts - og herligheden bliver fulgt op med en Danmarksturné i 2016, skriver musikmagasinet Gaffa.

- Det er snart 20 år siden, vi sidst udgav et album, så vi er selvfølgelig spændte på at få nogle reaktioner på det nye materiale. Men vi glæder os også til at se, hvordan det vil stå distancen over for de gamle og velkendte sange, som store dele af vores publikum nærmest kender udenad, siger Tim Christensen ifølge Gaffa.

Der har været snak om det nye album i lang tid, særligt efter rockgruppen efter 19 års stilhed udgav singlen "I Would If I Could But I Can't" i begyndelsen af sidste år og efterfølgende udgav singlen "Made to Believe".

- Sangene på vores to første plader er skrevet og indspillet for mere end 20 år siden, og selv om vi er stolte af de gamle sange og elsker at spille dem, er vi et andet sted i vores liv i dag, forklarer den 41-årige sanger og sangskriver, som i november vandt den prestigefulde ærespris ved Danish Music Awards og fortsætter:

- Vi skal ikke konkurrere imod vores egen fortid, men kan vi skabe noget nyt og relevant, der dels kan få sit eget liv, dels fungere sammen med det gamle, er vi lykkedes med vores mission.

[node:aller-related-content]

Til april spiller Dizzy Mizz Lizzy i Tinghallen i Viborg, og nu har de også afsløret, at der kommer en udendørs koncert i maj på Rådhusplænen i Rødovre med musikalsk støtte fra "Dry Lips"-hitmagerne Dúné og det populære 80'er-band Love Shop.

2016 byder som sagt på en Danmarksturné for Dizzy Mizz Lizzy, men der bliver altså ikke tale om en turné, der bringer det populære 90'er-band forbi alle afkroge af det danske land. Tværtimod vil det dreje sig om få men velvalgte job, udtrykker bookingbureauet PHD det ifølge Gaffa.

Sponsoreret indhold