Divaerne Julie og Maria: Håner hinanden

Julie Von Lyck kalder Maria Bruun for en mand

Julie Von Lyck kalder Maria Bruun for en mand

Foto: Thomas S. LaursenDer er absolut kold luft mellem de to divaer, Julie Von Lyck og Maria Bruun.

I gårsdagens program på TV3 var Maria med til at ekspedere Julie ud af Ecuadors jungle, og siden har det føget med beskyldninger om både dårligt selvværd og uværdighed mellem de to realitysild.

- Julie er en dårlig taber - og udtalelserne om mig viser igen hendes sande jeg. Hvis hun ikke kan tåle at tabe til en der er bedre end hende, så skulle hun ikke have deltaget i junglen, siger Maria Bruun til seoghør.dk og fortsætter raseriet:

- Jeg er bare i bedre fysisk form - det kaldes at have en sund livsstil og motion. Julie har også et ekstra had til mig, fordi jeg var med til at smide hendes lillesøster ud af "Fristet", og så ødelagde jeg hendes alliancer i junglen. Hun havde pludselig ikke Patrick, fordi jeg afslørede hende, bruser Maria, hvilket får Julie von Lyck til at svare skarpt igen:

Divaer i junglen: Se Geggo smurt ind i sirup

- Jeg må have lov til at synes, at hun er uværdig. Jeg har fundet mig i at blive svinet til af hende gang på gang.

Hvem er det, der er venner med alle? Det er mig. Hvem er det, der er uvenner med alle? Det er hende, så jeg tror nok, hun er mest falsk, griner Julie til seoghør.dk og fortsætter:

- Jeg har mega meget selvtillid og selvværd. Hvad skal Maria sige? Jeg var ægte mod alle, selv hende. Hun ville helt sikkert være 100 % værdig i en Miss Fitness-konkurrence. Alle ville have hende ud, ikke fordi hun var en konkurrent, men fordi hun var en pestilens, vrisser den blonde babe.

- Hun er Arnold Schwarzenegger og jeg er Marilyn Monroe. Det hedder "Divaer i junglen" - og hun er malplaceret, mener Julie von Lyck.


- Julie kan ikke klare sig i dysterne alene. Og derfor var det hendes tid til at forlade junglen, siger Maria Bruun til seoghør.dk (Foto: Peter Grosen)

Divaer i junglen: De er for dumme


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close