Nyheder24. juni 2012

Diva-Marias vilde vægttab: Se hende i undertøj

Den fynske reality-stjerne er på rekordtid blevet smækker og opstrammet
Maria Hylleberg var smuk, men lettere overvægtig for bare få måneder siden. Nu har hun tabt ni kilo.
Maria Hylleberg var smuk, men lettere overvægtig for bare få måneder siden. Nu har hun tabt ni kilo.
 Foto: Niels S. Andersen

Det var noget af et wakeup-call for smukke Maria Hylleberg de Pineda, da hun så sig selv på TV i "Divaer i junglen" under en mudderkamp med Amalie.

Her gik det nemlig op for den tidligere "Summer i Sunny Beach"-festabe, hvor buttet hun var blevet af druk hver weekend. Så hun besluttede hun sig for at gøre noget ved det.

Læs også: Viser bryster ved uheld

- Jeg har en sød papmor, som fortalte mig, at hun syntes, jeg var blevet tyk. Hun foreslog, at jeg prøvede noget, der hedder TEI System (elektronisk muskelstimulation) , og så gjorde jeg det. Siden jeg startede 2. maj, har jeg tabt mig ni centimeter om maven, fortæller Maria, som også har smidt adskillige kilo ved hjælp af løbeture, sund kost og vigtigst af alt: Ingen alkohol.

Læs også: Diva-vinderen Irina: Indlagt
Og nu viser smækre Maria atter kroppen frem med god samvittighed. Som på billedet herunder, hvor den ni kilo slankere og noget mere trimmede Maria i undertøj poserer og giver et indtryk af, hvor opstrammet hun blevet.

Du kan i øvrigt i nær fremtid se en lækker billedserie med Maria i SE og HØR, hvor hun viser endnu mere af sig selv frem.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5eb3241972234b449c42e3e40303e681.jpg


Sådan ser Maria ud ni kilo slankere - og i undertøj. Snart tager hun til Sunny Beach igen (Foto: Privat)

Sponsoreret indhold