Nyheder 11. februar 2013

Diva-Irina: Se mine deller

Reality-frækkerten flasher sine runde former på sexede undertøjs-billeder
Irina Babenko er velsignet fra naturens side med en flot timeglas-figur.
Irina Babenko er velsignet fra naturens side med en flot timeglas-figur.
Foto: PrivatMens realitystjerner, skuespillere, modeller, musikere og bloggere plastrer deres facebook- og Instagram-profiler til med billeder af deres markerede fitness-kroppe, går realitydivaen Irina Babenko imod strømmen og viser sin delle på maven frem.

- Er jeg den eneste, der stadig spiser kage, mens jeg ser serier?! Jeg har faktisk taget på her på det sidste, kan jeg mærke. Jeg siger til mig selv, det bare er væske, men det tror jeg nu ikke, det er, skriver den smukke diva på sin blog Irinathediva.dk.

Irina: Tilbudt formue for sex

Og Irina har selv en klar fornemmelse for, hvad der ligger bag de svulmende kropsmål.

- Det er konsekvensen af alt for meget hvidt brød + alkohol og for lidt bevægelse. Jeg kan afsløre over for jer, at min mave ikke er flad længere, fortsætter hun.

Så let kan du skære 100 kalorier væk i hverdagen - se hvordan på Q.dk

De fleste kan nok blive enige om, at der intet er galt med realitydivaens flotte figur. Især de gigantiske bryster er blevet gjort til genstand for en del spekulationer.

Irina: Nu tænder hun på piger

- Brysterne kan ikke blive mindre, det kan jeg ikke gøre noget ved. Og til jer der spørger… ja, de er naturlige, og de fleste kvinder i Ukraine har meget stor barm, det ligger i generne, understreger den ukrainsk-fødte skønhed.

Se Irinas frække former herunder:Realitystjernen som hun ser ud i dag. (Foto: Privat)Sådan så Irina ud i sommers. (Foto: Privat)

Diva-Irina: Nu vil hun være klog


Sponsoreret indhold