Nyheder21. januar 2013

Diva-Helene: Svigtet af veninden

For Lækker til love-baben talte stort set ikke med Nadia i junglen
Der var ikke meget støtte at hente hos Nadia
Der var ikke meget støtte at hente hos Nadia
 t.h.


TV 3's seere lærte de to piger Helene Ladegaard og Nadia Berg Korsgaard at kende som de uadskillelige veninder fra score-programmet "For lækker til love". De to kønne singler, der ikke kunne tage på en date uden lige at tage forbi hinanden for at sladre bagefter.

Men veninde-hygge og dybe samtaler var der ikke meget af i Equadors jungle under optagelserne til "Divaer i Junglen 2". Og det på trods af, at de to veninder kom på samme hold.

"For lækker til love": Større babser

- Vi snakkede stort set ikke sammen dernede kun lige det, man ser på TV. Nadia holder sig meget for sig selv, så det havde jeg ikke helt den store gavn af, må jeg indrømme, fortalte Helene, da hun dukkede op i sin smukke palietkjole til pressemøde på programmet i fredags.

- Jeg synes faktisk ikke helt, hun støttede mig nok. Jeg kunne godt have brugt, at hun havde forsvaret mig lidt mere. Vi ville have stået meget stærkere, hvis vi havde forsvaret hinanden, fortsatte hun.

Turen i junglen har i bund og grund været en barsk omgang for den smukke brunette.

- Jeg følte mig meget alene faktisk selvom, at jeg havde min bedste veninde med mig.

"Divaer i Junglen 2": Holdet afsløret

De dejlige damer er ikke uvenner i dag. Tværtimod. Ingenting kan skille dem ad hverken jungle-ture eller åndssvage fyre.

Når den nye sæson "Divaer i Junglen" har premiere den 28. januar, kan seerne godt forvente bitch fights i en grad, så kun "Paradise Hotel" kan følge med.

Programmet bør derfor omdøbes til "Drama i junglen", mener deltagerne.

For lækker til love: Elsker sin røv

Sponsoreret indhold