Nyheder23. februar 2022

Disney- eller Legoland? Nu kan du snart komme til Florida for under 1000 kroner

Et nyt flyselskab sender snart sine fly til endnu en populær rute
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/c3fae90a-9d42-4d29-85a5-69f7f6ad1e20.jpeg
 Foto: Play

Hvis du endnu ikke har lagt planer for efterårsferien, giver et nyt islandsk flyselskab nu muligheden for at rejse meget billigt til den amerikanske sydstat Florida.

Selskabet skriver i en meddelelse, at det er klar til at fragte danskerne fra København til Orlando for 999 kroner på udvalgte datoer.

Det er ikke mere end tre uger siden, at SE og HØR skrev en lignende historie om flyselskabet, der dengang annoncerede en lige så billig rute til New York.

opruster i pressede tider

Ifølge det islandske selskab, der har navnet Play, er den nye rejse en del af en større plan om at rejse til Florida fra flere europæiske storbyer – blandt andet London, Paris og Berlin.

Alle rejser foregår med mellemlanding i Island.

Giver opjusteringen lyst til at spærre øjnene en smule op, er det helt forståeligt.

For oprustningen på flyvemaskiner og ruter kommer på et tidspunkt, hvor flybranchen er maksimalt presset.

Så sent som i denne uge har SAS meldt ud, at det planlægger at spare 5,2 milliarder kroner årligt.

Åbner op til efterårsferien

Men hver sin strategi. Fra 30. september åbner Play for sin nyeste rute, der altså kan sende dig fra Kastrup til Orlando.

Her vil der være tre ugentlige afgange. En hurtig gennemgang af oktobers priser viser, at syv ud af 13 afgange i efterårsmåneden ligger på et trecifret beløb lige nu.

Resten af priserne ligger mellem 1068 kroner og 1489 kroner.

En del af et åbningstilbud

5. oktober kan man komme til sydstaten for 978 kroner. Til sammenligning er den billigste rute, hvis man søger på Momondo, 2876 kroner samme dato for en lang række andre flyselskaber.

På en mail oplyser Play til SE og HØR, at de billige priser er en del af et åbningstilbud, der kører frem til og med den 27. februar.

- Dog skal man ikke forvente, at priserne springer langt højere op, lyder det fra det islandske selskab.

Turen til Florida vil inklusiv mellemlandingen i Island ligge på mellem 12 timer og 10 minutter og 12 timer og 40 minutter.

Sponsoreret indhold