Nyheder29. januar 2015

”Dirty Dancing” giver ekstraforestillinger

Forestillingen har været så populær, at der nu bliver lavet 21 ekstra shows
Silas Holst og Mathilde Norholt spiller de to hovedroller i forestillingen "Dirty Dancing"
Silas Holst og Mathilde Norholt spiller de to hovedroller i forestillingen "Dirty Dancing"
 Foto: Kaspar WenstrupMed 155.000 solgte billetter er det den bedst sælgende teaterforestilling i Danmark nogensinde. Og den har ikke engang haft premiere endnu.

Derfor giver teaterproduktionsselskabet The One & Only Company nu fans, der ikke nåede at skaffe billetter til forestillingerne i Tivoli og Musikhuset Aarhus, endnu en chance for at opleve musicalen "Dirty Dancing" på dansk jord.

LÆS OGSÅ: Silas Holst danser dirty med Mathilde Norholt

Selskabet har nemlig indgået en aftale med Operaen om, at musicalen i sommeren 2016 skal opføres 21 gange i det ikoniske operahus, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi er fantastisk glade og stolte over, at Det Kongelige Teater har inviteret os indenfor i Operaen i 2016. Vi kan love alle, der vil se eller gense denne romantiske kærlighedsmusical, en stor oplevelse i Operaens fantastiske scenerum, siger direktøren for The One & Only Company Jesper Winge Leisner.

LÆS OGSÅ: Danskerne er vilde med "Dirty Dancing"

Opsætningen i Operaen kommer til at være nøjagtig den samme som i Tivoli og Musikhuset Aarhus. Det betyder altså, at dansestjernen Silas Holst og Mathilde Norholt spiller de to hovedroller Johnny Castle og Frances "Baby" Houseman.

LÆS OGSÅ: Silas Holst om "Dirty Dancing": Mit livs sværeste opgave

Foruden hovedrollerne medvirker kendte navne som Laura Drasbæk, Robert Hansen, Dick Kaysø og James Sampson også i den populære musical.

Billetterne til "Dirty Dancing" i Operaen blev sat til salg torsdag morgen.

I Tivoli har den frække musical premiere den 26. februar i år.

Sponsoreret indhold