Nyheder3. september 2015

Se eller gense det her: Dirchs UFORGLEMMELIGE øjeblikke

I dag er det 35 år siden, at vi mistede et af tidens største komikertalenter. Her kan du se eller gense nogle af Dirch Passers allerstørste øjeblikke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_dirch.jpg
 (Foto: All Over Press)

I dag er det præcis 35 år siden, at Danmark mistede én af sine absolut største talenter. Den folkekære komiker og skuespiller Dirch Passer faldt om i Glassalen i Tivoli og døde få timer senere på Københavns Kommunehospital.

SE og HØR har samlet nogle af hans største øjeblikke.

Ét af Dirchs nok mest kendte øjeblikke var forestillingen ”Hoppegyngen”.

Nogle af Dirch Passers numre var i virkeligheden meget simple – men alligevel formåede han at få sit publikum til at skraldgrine hver gang.

Dirch Passer blev især kendt for sine mange revynumre. Her er han med nummeret "Mudderkliren".

Også et af nutidens store revytalenter, Ulf Pilgaard, spillede sammen med Dirch Passer. Her spillet de sammen i nummeret ”Stjernetegnene”.

Kjeld Petersen var både Dirchs tætte ven og hans profesionelle makker. Sammen spillede de i ABC Teatret i mange år som duoen ’Kellerdirk Bros’. I ditte klip får Kjeld sin sag for, da han skal fortælle en vittighed til den vittige Dirch Passer i filmen ”Pigen og vandpytten”.

Udover at have fast job på ABC teatret hos Stig Lommer havde Dirch Passer også adskillige filmroller. Her synger han sammen med Gitte Hænning i filmen ”Han, hun, Dirch og Dario”.

Dirch Passer var også populær for sin rolle i "Dyrlægens plejebørn", hvor han uventet blev plejefar for en lille pige.

Sponsoreret indhold