Dirch Passer gav røv-klask

Dirch gav en skuespillerinde en gang hårde klask bagi

Dirch gav en skuespillerinde en gang hårde klask bagi

Foto: All Over

At komikeren Dirch Passer var glad for kvinder, er ingen hemmelighed. En af dem, der fik lov at opleve hans beundring tæt på, er den i dag 65-årige kunstner, Susanne Krage. I sin nye selvbiografi "Natsværmer" fortæller hun om Passers pilfingeri, mens de spillede forestilling sammen på Falkoner Teatret i København.

Læs også: Så fedt boede Dirch Passer

- Idet han gik om bag mig, der stod opstillet i lang kjole, gav han et lille dask bagi. Som ugerne gik, blev det til et ordentligt klap i bagdelen, der heldigvis var godt polstret med tournure og kæmpesløjfe. Det var bare sjovt, for Dirch kunne gøre den slags, uden man blev sur, skriver Susanne Stage i bogen, hvor hun også røber detaljer fra sine vilde år som luksus-escortpige for bl.a. Simon Spies.

Læs også: Simon Spies: Slog sine morgenbolledamer

Under huden var Dirch Passer ikke helt så spøgefuld. Susanne Krage blev hurtigt klar over, at han var meget svær at komme ind på.

- Da jeg fornemmede, at han privat (som mange komikere) var en blufærdig og lidt melankolsk natur, kunne jeg faktisk bedre slappe af og være mig selv. Han var et dejligt bekendtskab, men efter det endelig brud med konen Hanne fandt Dirch heldigvis en dejlig pige igen og kom ikke mere på vilde natture i byen med sin gå-i-byen makker.

Susanne Krages bog "Natsværmer" udkommer 22. marts.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close