Dine penge12. marts 2024 (opd. 12. marts 2024)

MobilePay får nye funktioner i dag: Det kan du IKKE gøre mere

Med et nyt look og andre funktioner som "del udgifter" er det tid til at sige farvel til gamle vaner og goddag til en anderledes måde at betale på

Her er de nye funktioner

LÆS OGSÅ: Skal gøre det nemmere

Er du en af de mange danskere, der dagligt swiper og tapper på din MobilePay-app?

Så er det tid til at være ekstra opmærksom, for i dag ruller en større opdatering ud, som bringer både friske funktioner og et farvel til nogle af de gamle vaner.

Fra tirsdag morgen er det nye look og de nye funktioner nemlig klar til brug, men kun efter du har opdateret appen via App Store - det er nemlig eneste sted, at du kan finde opdateringen og får den leveret fra.

Måden, du navigerer i bunden af appen på, er også ændret.
Måden, du navigerer i bunden af appen på, er også ændret.
 Grafik: MobilePay

Som noget nyt er det slut med at være anomym på MobilePay. Fremover vises dit fulde navn ved hver transaktion, selv for dem med navnebeskyttelse.

Du kan fra i dag også bruge den velkendte deleordning WeShare, der gør et comeback under navnet "del udgifter", og nu kan du nemmere navigere mellem funktionerne fra appens forside.

Endelig skal du fremover - hver gang du betaler - vælge betalingskortet på ny. Ellers bruges automatisk det, du senest har brugt. Tidligere kunne man vælge et fast kort til at trække pengene fra.

Du kan læse alt om de nye funktioner her.

Sponsoreret indhold