Dine penge20. juli 2022

Ingen vandt rekordstor lottopulje: På fredag bliver den endnu større

740 millioner kroner i Eurojackpot blev ikke afsat tirsdag - puljen går nu videre til næste trækning og øges.
Kæmpe gevinst i Eurolotto
De fleste ender med en nitte. Også denne gang hvis målet var den over halve milliard kroner, som netop nu er i puljen.
 Pr-foto

Da der tirsdag aften blev trukket tal i Eurojackpot, var der ingen, der løb med den rekordstore gevinst på 740 millioner kroner.

Det fremgår af Danske Spils side for vindertal.

I stedet går puljen nu videre til næste trækning fredag og hæves til 750 millioner kroner, hvilket er det størst mulige beløb i Eurojackpot. Det er dermed den største pulje nogensinde i dansk lotto.

Der blev dog uddelt lidt millioner tirsdag. Omkring 5,7 millioner kroner blev vundet i gevinst ved at have alle fem vindertal plus et enkelt stjernetal rigtigt, men der var ingen danske vindere her.

De vandt stort

Det er sket flere gange før, at en dansker har vundet stort.

Den største danske gevinst nogensinde i Eurojackpot blev vundet i 2015. Her vandt en dansker hele 315 millioner kroner med en kupon købt i Kvickly i Helsingør.

To gange har en dansker vundet mere end 300 millioner kroner i Eurojackpot - senest i 2021, mens det seks gange er sket, at en dansker har vundet mere end 100 millioner kroner.

For at vinde den store præmie kræver det alle fem vindertal plus begge stjernetal.

En enkelt dansker havde alle fem vindertal, men ingen stjernetal. Det giver en gevinst på 986.623 kroner.

Eurojackpot havde premiere 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Puljen kan maksimalt være op til 750 millioner kroner.

Spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de millionstore puljer.

Sponsoreret indhold