Nyheder15. februar 2010

Dicte: Tæt på abort

Stress og skilsmisse var ved at vælte den 43-årige sangerindes liv
Det seneste par år har været hårde for Dicte, men nu er hun på banen igen med sin nye plade "Tick Tock"
Det seneste par år har været hårde for Dicte, men nu er hun på banen igen med sin nye plade "Tick Tock"
 Foto: All Over

Hvis du ikke tager det her alvorligt og begynder at slappe af, så risikerer du at abortere ufrivilligt..!

Så klar var meldingen fra lægen, da Dicte sidste år i en usædvanlig turbulent periode i sit liv var ved at miste overblik og styring.

Den nu 43-årige sangerinde kæmpede med stress, sin graviditet og skilsmissen fra D-A-D-trommeslageren Laust Sonne.

- Der var meget, jeg gerne ville nå, og så kunne jeg ikke finde ud af at skrue ned for tempoet, indtil der var nogen, der sagde, at det skulle jeg gøre nu, for ellers kunne jeg risikere at tabe mit barn, fortæller Dicte til Go'morgen Danmark.

Anledningen til at Dicte nu fortæller om den traumatiske periode i sit liv, er, at hun for første gang i fire år er ude med en ny plade, "Tick Tock". En udgivelse der bærer præg af skilsmissen sidste år.

- Det er ikke sådan, at den her plade handler om mit privatliv. Men den handler om nogle af de tanker, man gør sig, når man bliver skilt, og det, man går igennem, fortæller Dicte til Go'morgen Danmark.

Hun og Laust Sonne har to børn sammen. Sixten blev født i 2003 og lille Ava er i dag bare ni måneder gammel. Laust forlod Dicte lige efter Avas fødsel. Laust er nu sammen med skuespilleren og danseren Maria Erwolter, der er 10 år yngre end Dicte.

Sponsoreret indhold