Nyheder 17. maj 2018

Lisbeth Østergaard om fødsel: Det var voldsomt

Da Lisbeth Østergaard fødte søn nr. 2, gik det hurtigt
Foto: Aller Media

I sidste uge fødte Lisbeth Østergaard barn nummer to - en søn, der har fået navnet Carlo - og nu fortæller den 37-årige TV-vært om, hvordan fødslen gik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det gør moderen til to på sin Instagram stories.

- Der er rigtig mange af jer, der spørger til, hvordan fødslen gik. Er det sådan noget, man deler? Eller er det noget, man holder for sig selv?, starter den nybagte mor med at sige på sin Instagram stories.

Lisbeth Østergaard vælger dog at dele sin fødselsberetning med sine 114.000 følgere.

- Det gik rigtig, rigtig godt. Jeg holdt den lige lovlig længe herhjemme med veerne, så da vi ankom på hospitalet, gik der præcis 32 minutter, og så var Carlo født, fortæller TV-værten.

- Det var en noget anderledes oplevelse end med Viggo. Men hold kæft, hvor er det vildt... Det er en voldsom oplevelse at føde på 32 minuntter. Den skal man altså lige lande i, forklarer Lisbeth Østergaard.

- Det er ikke fordi, man ikke godt ved, der kommer en baby. Jeg har ligesom ventet på ham i lidt mere end ni måneder. Men alligevel, når det så sker, og det går så hurtigt, så kan man næsten ikke følge med. Det er lidt voldsomt, men selvfølgelig også fedt, at det ikke tog længere tid, siger hun.

Lisbeth Østergaard fortæller også, hvordan hendes mand Ralf håndterede lynfødslen.

- Det var ikke mig, der gik mest i panik, det var faktisk Ralf. Han var sådan lidt: "Fuck, kan vi nå derud?!". Men det gjorde vi, fortæller hun.

På sin Instagram stories viser hun også den barselsgave frem, som Ralf har forkælet hende med: En flot ring med tre glitrende sten fra guldsmeden Vicki Buerholt.

- En der symboliserer Viggo, Carlo, mig og ham. Jeg kan ikke passe den endnu, for jeg har stadig for meget vand i fingrene. Men hold kæft, hvor er den flot, lyder det fra Lisbeth Østergaard.

Artiklen fortsætter under billedet.

- 4 kg ren kærlighed. Endelig kom Carlo til verden. Det var en vild oplevelse, men på alle måder helt perfekt. Vi er på toppen og lykkelige i vores lille familie, skrev Lisbeth Østergaard til det første billede, hun lagde om af sin anden søn.

Lisbeth og Ralf har i forvejen sønnen Viggo. Parret blev gift ved et romantisk bryllup 13. august 2016 i Skovshoved kirke.

Sponsoreret indhold