Nyheder18. juni 2011

Det er jo ikke sjovt

Christiane Schaumburg-Müller langer kraftigt ud efter sine tidligere kolleger
Christiane Schaumburg-Müller synes ikke, radioværterne er sjove mere
Christiane Schaumburg-Müller synes ikke, radioværterne er sjove mere
 Foto: All Over

Hun har selv været vært på Danmarks mest overgearede morgenshow på The Voice, men nu er den slags tilsyneladende blevet dårlig stil.

I hvert fald gider Schaumburg-Müller ikke grine med mere, når hun tuner ind på sine tidligere kollegers højrøstede morgenprogrammer på de kommercielle kanaler.

Lytterne forstår det ikke

- Det er utroligt, så meget værter griner i de kommercielle morgenradioprogrammer. Det er næsten for meget. Så er det heller ikke sjovere, skriver Christiane ifølge MSN Starlounge på sin Twitter-profil.

- Jeg kan huske fra min tid som morgenvært, at man griner utrolig meget inde i det studie. Men nogle gange forstår lytterne ikke helt det, man griner af, lyder det fra den tidligere morgenradiovært, der dog ikke har en forklaring på, hvorfor værterne virker så lalleglade, siger hun til MSN Starlounge.

Så er det heller ikke sjovere

Christiane Schaumburg-Müller har nu skiftet morgentjansen på The Voice ud med værtsrollen på Vild med dans, og så er værterne ikke så sjove mere:

- Man sidder bare som lytter og tænker: "Ookay, så er den heller ikke vildere, den her nye tekande fra Bodum", men "Ej, hvor vildt, den fås også i blå, og så griner man som vært", udtaler Vild med dans-værten.Sponsoreret indhold